äventyyyyyr.

Tjooohoo allesammans! Kom hem för en stund sen och nu sitter jag och äter mat. Mmmmm! älskar maaat :P
Har hängt med Sofia "woddy" ikväll. Alltså den tjejen är helt crazy. Och då menar jag verkligen det ;) Vi har varit ute på lite äventyr. Men det är våran hemlis. haha, men ack så roligt det var!
Snart ska jag fortsätta packa till imorgon då mina polare och jag drar till husqvarna på Tre dagar! inte så värst pepp på det nu men det blir jag säkert. Vi hörs kanske lite senare. Puss och heeej leverpastej!

Min galna vän Sofia.


Svenska tal.

heejsaaan! Sitter i skolan och försöker skriva på mitt svenskatal men det går inget vidare för facebook funkar inte här och behöver en massa bilder därifrån. Funderar på om jag ska gå och köpa en varm o'boy snart.
Vi hörs lite senare igen :) pusshej!

Mysan.

God sen kväll! Denna dagen skulle bestått av plugg plugg och ännu lite mer plugg. Men jag har inte ens öppnat böckerna. Dåligt av mig! Nu är jag alldeles för trött för att ens kolla på det. Min underbara lilla My och jag var ute en sväng innan. Hon joggade som vanligt och jag gick med mina fantastiska stavar. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sooooova :) Det ska bli skönt! 
Avslutar denna dag med lite Salem Al Fakir. fina grejer det.
Sov nu så gott :) kram

Gammal bild på en styck My och en styck Clara.

En jättefin suddig bild på My.

Göta petter.

God sen eftermiddag på er alla. Ligger i min soffa och solen lyser på mig. Helt underbart med sol! Dagen har varit bra. Jag vill inte sitta inne och plugga hela kvällen dock :/ Vill verkligen bara ut och njuta av det fina vädret. För vem vet imorgon kanske det blir reeeegn. Så passa på och njut!
Någon familjemedlem har snott min choklad :O Kan iaf inte hitta den nu, nästan så att man ska ner och köpa lite mer sen. haha, usch för all choklad jag har proppat i mig den senaste tiden. Nog om det! Nu ska jag ta tummen ut och läsa lite i samhällskunskapsboken.
Vi hörs lite senare :)  kraam

Lite bilder från i lördags hos Lukas. (ungdomsledaren i pingst)

snygga tjejer.



hahaha, bjuder på denna ;)



Sol.

Efter regn kommer solsken =) Nu kikar solen fram. Helt underbart ju! Jag måste bara ut på en promenad alltså. Ska plugga lite gemu(Musikteori) lite senare tror jag. Nu är det snart mat. muuuuums :P
See you later alligatooooor.

Jag blir helt kär när jag ser bilden. Det är VÅR och vi är i Husqvarna
på Tre dagar. Solen skiner så underbart :)

Thank God it's monday.

Gooodeftermiddag alla underbara människor! Nu är jag hemma och är rätt opepp på att plugga hela eftermiddagen och kvällen. Måste sätta igång med det där tråkiga snart. Just det!!! jag har ju ännu ett prov och det är redan imorgon. Hoppsan! Det har jag knappt kollat på. blääää för plugg!
Men jag är glad för det :) Är på humör trots det tråkiga vädret och trots att jag måste plugga en massa. Meeeeeen en sak vill  jag ha nu och det är FIKA! Är skitsugen på ett stort wienerbröd eller nåt annat sött. Ne nu måste jag sätta igång med pluggandet. Vi hörs lite senare. Hare kiiing!

Jag har skaffat mig ett par fjädrar till öron ;)

Om man inte tittar på mina otroligt fina bleka ben så är ju faktiskt
klänningen väldigt gullig ;) Köpt på Bik Bok.

Brooklyn Blurs.

Godmorgon/middag på er alla :) Allt bra med er? Med mig är det prima. Borde dock plugga en massa idag, får se hur det blir med det. Jag är väldigt tacksam till att bara få leva just nu. Saker och ting som varit jobbigt är verkligen borta. Är verkligen tacksam nu när jag tittar tillbaka och nu har jag insett att det var såååå bra att det inte blev så som jag då ville att det skulle bli. Det är först efteråt man inser att man tänkte dumt.
Så I have no reason to be sad anymore :) Thank God! Nu ska jag väl ta tummen ur och gå upp ur sängen ;) Vi hörs lite senare. kraam

Linnea&Clara kväll.

Goooooooodkväll! Nu var det ett par dagar sen jag skrev sist. Har helt enkelt inte suttit så mycket vid datorn. Riktigt gött faktiskt! Funderar på att ta internetfasta nästa vecka. Denna kväll har iaf varit superdupermysig. Har hängt med en underbar tjej vars namn är Linnea Pham! Livets kvinna det där :) En glädjespridare. Synd bara att vi inte träffas så ofta. Imorgon drar jag och min kära mamma till Göteborg för att shoppa lite och ha en riktig mamma&dotter dag. Mysigt! Så vi hörs imorgon kväll. Tänkte lägga ut lite random bilder ifrån igår när mina polare och jag käkade våfflor. Men det kommer nån dag framöver. Ta hand om er tills vi hörs igen. pussheej!

Some pictures på Linnea och mig. Denna bild är ifrån Alive 09.

En fest.

En skoldag på vår förra skola.

En riktig Linnea&Clara dag! Tycker om dig sjuukt mycket tjejen!

En promenad.

Ajaj, skulle verkligen ha pluggat idag men har bara suttit och glott in i datorn och lyssnat på en massa feeet musik. Inte lätt att slita sig då! Det blev iallafall en lång promenad med Mysan. Hon joggade lätt och jag hade mina stavar. Tummen upp för stavar. Man känner sig väldigt duktig efteråt. Nu ikväll väntar en dusch och sen lite plugg. puuuh, får skylla mig själv som gör allt i sista sekunden ;) 
För tillfället lyssnar jag på Moya Brennan. En irlänsk artist.
Jag tycker personligen att hon gör väldigt vacker och fridfull musik. Lite sagolikt. Hon sjunger på en låt som är med i filmen King Arthur.

http://www.myspace.com/moyabrennan

Var är våren?

Brrr vilket ruskväder det är ute. Höll ju nästan på att blåsa iväg innan ;) haha
Hade tänkt att plugga nu i eftermiddag. Får se hur det blir med det. Är rätt lat av mig. Men något ska jag nog få gjort. Nu ska jag springa upp och hämta lite choooklad :P hörs sen!

Tummer ner ner ner för samhällskunskap.

music. music. music.

Har denna eftermiddag och kväll bestått av. Tänkte att jag skulle dela med mig lite av artister/band som jag tycker är bra. Som jag tycker ni ska lyssna in :) Så får ni säga vad ni tycker sen. Check it out duuuuddeees.

Eskimo Joe. http://www.myspace.com/eskimojoemusic

The Paper Raincoat.
http://www.myspace.com/thepaperraincoat

Ra Ra Riot.
http://www.myspace.com/rarariot

Jose Gonzalez.
http://www.myspace.com/josegonzalez

Iron & Wine.
http://www.myspace.com/ironandwine

The Raveonettes.
http://www.myspace.com/theraveonettes

Lykke Li .

Är bra bra bra! Gillar verkligen henns låtar. Väldigt speciell musik men grymt najs.
Skulle pluggat idag men det har då inte blivit av. Fastnade framför datorn och har letat musik hela eftermiddagen ;)
mmm nu luktar det maaat ifrån undervåningen. Ska bli gott att äta :) Mammas mat brukar faktiskt falla mig i smaken. Hon lagar gärna nya saker. Vissa är goda andra inte ;) hehe. Om jag får önska ska det vara nån slags wook. Funderar på om jag kanske ska kolla lite på Arn ikväll :) Kollar ju nästan aldrig på Tv så ibland får man passa på. Vi hörs kanske lite senare. Ciao

Tummen upp för denna tjej!

Amandus & Clarus = helt makalösa

Goddeeeerrrrafton allesammans! Är allt bra med er?
Detta har varit en fin dag må jag säga. Dagen började med en låååång sovmorgon. Sen tog jag tummen ur och pluggade med Salem Al Fakir i öronen :P Hemskt vad allt blir så mycket lättare när man har musik på (Y)
Sen gick jag och mötte kusinen min, Amandus.(HON ÄR HELT CRAZY DEN KVINNAN) Vi gick ner och köpte en massa godis och kollade sedan på några avsnitt av Roswell. Fina grejer det där. Vi har betett oss väldigt omoget hela kvällen. Men skrattat så galet mycket. Blir glad av att bara tänka på det. Amanda kan få mig på toppen humör! Hon är en kvinnan som stort K :) Så alla singelkillar där ute ;) Passa på, hon är singel. hihi
Skeppochhoj!

Hon är en skönhet. hihi


Sunday.

Godmiddag allesammans!
Igår var det en härlig dag. Var ute på en långpromenad, sen drog vi några tjejer till Emma och åt pizza, kollade på New moon och Mysteriet på Greveholm. Riktig go kväll! På dagens schema står PLUGG! Usch då, får ta tag i det nu så jag slipper sitta med det sent ikväll. Vi hörs lite senare :)

Singing along.

Godmiddag :) Jag ligger fortfarande i sängen och drar mig. Har ingen lust att gå upp faktiskt. Men snart  bör jag nog göra det iaf. Ska ut och gå en lång promenad idag med Emma och Mathilda.
Middagens musik är Regina Spektor gott folk! Lyssna in henne på spotify :P Ska bli lite bättre på att lägga upp lite länkar och filmer här. Nu frågar jag än en gång!!!! Vad ska jag skriva om här egentligen? Tell me.


En fantastiskt bra musiker är denna tjej.

Myspys med klassen. Bild tagen av våran alldeles egna
viktor-varulv-median-pajk.

En trött clara.

Jag är typ världens tröttaste tjej just nu. Har varit hemma ikväll med mamma och pappa. Det blev lite kinamat, chips, popcorn och dipp. mums! Nu är jag dock sjukt trött. Kommer kunna sova ut imorgon också. Kan knappast bli bättre. Det ser ut att bli en riktigt soft helg. mmmm älskar det! Imorgon ska Mathilda, Emma och jag ut och gå på en lång promenad. Häng gärna på ;) haha. Nu ska jag lyssna på fin musik innan jag somnar.
Godnatt på er alla! kramkram
Gammal bild på oss tre. Brosorna saknas dock.

Good song.

God sen kväll! Klockan börjar bli mycket nu. Borde allt sova och det ska jag göra alldeles snart. Ska bara lyssna på lite ljuvlig musik. Med andra ord Salem Al Fakir ;) Denna dag har varit bra. Mathilda och jag var ute på en promenad innan. Väldigt härligt må jag säga.  Har verkligen inget att skriva om. Tråkigt ju :( Därför skriver jag inte nåt mer ikväll. Ciao
bjuder på denna. Gammal bild.


Njomza's place.

Hellloooo! Har ni haft en bra dag? Det har iaf jag haft. Efter skolan drog Emelie, Linda, Solange och jag hem till Njomza i Bredaryd. När vi kom dit så hade Njomzas mamma lagat jättegod mat till oss. Albanskt dessutom. (Y)
Vi drog lite senare till Smålänningen för att köpa lite eller MYCKET godis. När vi kom tillbaka satt vi och snackade en massa snusk. haha ;)
Jag har haft en asmysig eftermiddag med mina fina klasskamrater och nu är jag svintrött. Ska alldeles snart sova, men ska bara lyssna på lite bra musik. Med andra ord The Script, Salem Al Fakir, Regina Spektor. Finns många mer bra men ikväll blir det dessa. Godnatt på er alla! kraam
Njomza. min fruga

Emelie, Linda och Solange. Otroligt härliga tjejer.

na na na.

Godafton kära vänner. Nu tycker jag det är dåligt med folk alltså som läser min "väldigt intressanta, givande" blogg. haha. Denna dagen skulle bestått utav plugg men det har den verkligen inte gjort. Har varit ute på en lång promenad med Emma och Mathilda. Sen bara slappat. Inte okej alls!  Kollade igenom lite bilder jag hade på telefonen. Tänkte att jag skulle lägga ut old old old pictures. Om det är okej för er?! 
Innan jag får min skönhetssömn så ska jag lyssna lite på Salem Al fakirs nya platta. Livet!
Godnatt på er :) Här kommer lite blandade bilder.

Rixfm festival

Hempa, Lotta och Tesz.

Alla dessa härliga soliga dagar.

Alice har förändrats. Det har även jag.

Häng med Julia. Själv hade man lite längre hår.

Vilka tider alltså! Dock saknar man det inte så mycket.

Mina otroligt fina kusiner.

En dag på liseberg.

Mamma och Mathilda den rara.

Flickorna som cyklade i alla olika sorters väder.



Music.

Sitter och lyssnar sönder Salem Al fakir senaste skiva. Så grymt bra! Jag orkade inte skriva något igår faktiskt. Det hände ändå inte så värst mycket. Idag har jag varit i skolan. Det har varit en soft dag. På kvällens schema står plugga, musik, promenad med stavar, kanske ett avsnitt med Roswell om det hinns med.
Jag är på mycket bättre humör nu faktiskt. Det beror mycket på att det är mycket finare väder ute nu. Man kan känna lite vårkänsla på dagarna. Sen gör musiken så mycket. Vad vore världen utan musik egentligen?!
Nu kanske jag borde sätta igång med pluggandet. Vi hörs kanske lite senare :)
kram
Gött häng.

OBS.

Godkväll alla fina människor. Har inte orkat skriva något idag, men kan säga att under denna helgen har det hänt mycket inombords. Jag känner en sån frid. Det är som en tung sten har fallit. Känner mig så otroligt ja glad, tacksam. Tacksam för att ha en sånna fantastiska vänner, underbar familj och en underbar Gud. De senaste månaderna har varit kämpiga men jag vet att efter en jobbig period så blir man starkare.
Har även fått ett nytt "plåster". haha Salem Al Fakir. Gillar denna killens musik meeegamycket! Frågan är bara varför han inte vann Melodifestivalen?! Med hans braiga musik och sitt charmiga leende. haha förlåt alla Erik, Ola, Darin älskare. Men de kan slänga sig i väggen ;) 
Denna dag har bestått av lite kyrka, lite promenad, mycket fika och lite bio. Kollade på the valentine's day med mina flickor.
Grymt mysig film må jag säga. En riktig feelgood film tycker jag allt. Nu ska jag få i mig lite att äta innan jag somnar gott. Vi hörs imorgon igen. Kraam på er! <3
Emelie.


Te är mums.

Emma och jag.

Emma och jag hade inte fått nog av fikat i kyrkan så vi drog
till vårat underbara Göstas och fikade lite till.


feeeeelgooood duude.



Sunshine outside

Godmorgon! Jag gick upp för en liten stund sen. Man blir glad när man ser den blåa himlen och den strålande solen. Snart ska jag och mamma gå ner till samhället för att fixa lite presenter och mat. Mammas vän som fyller år snart tror jag. Sen måste jag bara gå ut en runda och njuta av det fina vädret. Ikväll blir det nog hillerstorp med flickorna och Ahlis. Det ser ut att bli en trevlig dag! Vi hörs kanske lite senare.
Ha nu en toppendag och njut av det underbara vädret!
kram
Förra årets tre dagar. Våren säger jag bara. VÅREN!

Vår i Husqvarna under påskhelgen. Helt underbart!

ingen rubrik.

God sen kväll på er allihopa! Det blev en riktigt härlig kväll måste jag säga. Drog ner till missionskyrkan och där var det några missionärer från bla Japan, Rumänien, Malaysia, England och Sverige. Lärde känna två tjejer varav en var från Japan och en från Rumänien. Hur goa som helst. Jag fick mig en 2 timmars engelskalektion. Mycket givande alltså! Hade tänkt att lägga upp lite gamla bilder här men orkar inte det så det får bli en bild som jag tog precis.
(ego som jag är) Den osminkade sanningen!!!  Vi hörs imorgon för nu ska jag nana.
Sleep well dudes.  kram
En Clara ca 00.00! naaajjjzzz

Vill ha mustasch!

Guuuraaan.

Jag tycker om min gitarr. Har suttit i nån timme och spelat och sjungit. Håller på att knåpa ihop en liten låt.
Ska banne mig ta tag i detta nu. Har flera halvfärdiga låtar. Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Julia var fortfarande kvar i skolan så det blir väl att kolla roswell eller nåt. Först ska jag iaf ut och gå!


Wave goodbye.

Vill jag inte göra ännu. Är inte redo för det alls. Trodde att jag var lite starkare faktiskt men icke icke!! Men nu ska jag inte deppa! Jag har ju en fruga och en kommande bebis som heter Per-Albert Hansson (Y) Är i 8:e månaden! Så Joyisch, förbered dig för att bli moster ;) Idag har jag inget planerat på schemat. Kanske lite filmtittande med Julia om hon hinner. Annars kanske man skulle gå ut en sväng för att samla tankarna. Alltid skönt att vara ute i naturen.
Skriver nog lite mer sen. Ciao!
En gaaammal bild på pappa, dotter, mamma och hundarna.

Gift & lycklig med Njomza.

Japp då är vi officiellt gifta på facebook iaf ;) Hon är min lilla fruga. haha skämt o sido. Vi har inga män än så länge så vi har varandra istället. Tack och lov för det! Kom in för en liten stund sen. Har varit ute med My som joggade och jag gick med stavar. Reflexvästar hade vi allt. Vi gick verkligen in för detta ;) Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen om jag orkar kolla på Roswell.
Imorgon blir det en heldag i vårt kära Gislaved. Ska se på klasskompisar som ska lira lite fet musik. Det blir trevligt!
Så alla som har lust med att träffa mig eller bara lyssna på musik. Kom till Gisleparken kl 19.00 imorgon eller
slå en pling.  Mitt humör just nu är väldigt blandat. tyvärr säger jag. Vill att saker och ting ska bli som det var innan. Önskar så otroligt gärna det........ för i nuläget så suger detta. 
på återseende säger ja nu. kram på er!
bild från fredagens fest.

Tummen upp var det!

Frugan min. Sikken klippa va!

Tjabbatjenahallo

tjjaaatjaaatjaa! Hur är det med er alla?  Jag är på lite bättre humör idag. Har haft en bra dag. Först skola och sen blev det promenad med Mathilda och sen blev det lite häng med Sofia :) Mycket goa tjejer alltså!
Fick lite tips av Sofia så nu ska jag banne mig ta tag i mitt liv. haha ett försök är aldrig fel iaf. Får se hur det går med det. Nu ska jag slänga på någon film, har dock kollat på alla jag har en massa gånger :/ Behöver köpa lite nya filmer juuu. Ska göra lite popcorn och dipp också! Ser ut att bli en slapp kväll. Take care duuuudes.
Bilder från 18-års kalajs i lördags.

Satt med mycket trevliga människor.

Födelsedagsbarnen.

Lite folk.


Göteborgstjejerna.

Martin och Martin.


Hemma igen.

Godmiddag gott folk! Nu är jag trött och sleten efter en intensiv helg men den är inte riktigt slut ännu. Har släktkalas om nån timme. Sen blir det kanske en liten promenad om jag orkar. Igår var jag på 18-års partaaj. Huuur gött som helst var det! Så galet najs och träffa alla igen som man inte träffat på ett bra tag.
Det blev inte jättemånga timmars sömn inatt heller så det blir att gå och lägga sig rätt tidigt.
Ha en fortsatt trevlig söndag allihopa!  kram på er alla.
Här är alla tre födelsebarnen. Åsa, Matilda och Frida.

partyy.

Godmiddag. Nu har jag precis ätit pasta och köttfärssås. Så galet gott!
Igårkväll så var det fest i hällabäck. Var inte pepp innan men det blev riktigt skoj till slut. Skönt att få glömma lite saker ibland ;)  Sen sov Charlotte, Mario och jag över hos Malin och nu funderar jag på om man skulle gå ut en sväng i det härliga vädret. Sen måste det hinnas med och packa för ikväll åker jag och Louise på 18-års paartaaaj i Lidhult av alla ställen ;) I nuläget är jag inte pepp pga min huvudvärk men får knarka lite alvedon nu.
Nu ska jag kila.. Take care
Dessa underbara tjejer som stod
för festen.

Robin är sctek och jag är tönt.

Cat & mouse.

Godafton! Jag har inget kul och skriva om. De senaste dagarna har varit rätt sega. De har varit lite "tärande".... som vanligt :/  Igår fyllde min mamma år! Så grattiis till henne i efterskott.
Orkar inte skriva något mer ikväll. Är döötrött!!!!!!!!!!!! Godnatt på er alla! 
ursäkta för ett tråkigt inlägg.
Mamsen och jag i Israel 07

Dude.

Nu ska jag äta klaaddddkaaaka!!!!!!!!!!!!!
Skriver lite senare tror jag.
pace out yaao.


Drömmer mig bort.

okej.. jag skulle sova och inte sitta här. Men nu är det så att min mamma tog min säng inatt och inne hos min pappa kan jag inte sova för att han snarkar som en galning. Så jag fick gå ner och lägga mig i soffan. Usch! det är ensamt här nere. Har hög musik på så att jag inte ska inbilla mig att jag hör en massa ljud. Är sjukt pigg i huvudet men så äckligt matt i kroppen. Mina ben bär mig knappt längre. Har blivit så svag... fysiskt!  Inte okej alls!
ne snart springer jag nog upp igen. Vågar inte ligga ensam här nere :/
Godnatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Saknar min baby.


God kväll!

Oj denna dag har bara rusat iväg. Dagen har varit soft. Härligt! Det behövs sånna dagar med.
Har haft två lektioner idag. Skulle ha pluggat hela dagen men det har inte blivit av.........som vanligt!!
Har hängt med David lite också. En god vän må jag säga.
Jo jag har ett fettttt bra musiktips till er eller snarare en artist!!!
Maria Mena. Gillar denna tjejens musik sjukt mycket. (Y)  Lyssna in på spotify!
det var längesen jag hade dagens HISS och DISS. haha rätt löjligt men jag är ju väldans löjlig så det passar väl bra isf.

DAGENS HISS: Min otroligt härliga klass. Tycker om allihopa så underbart mycket. Vad hade skolan vart utan er?
dööötrist!
DAGENS DISS: konstiga rykten. Vissa sanningar som kommer fram som gör än besviken och man undrar bara varför? vad skulle det vara bra för? du kanske sårar nån? faller du för grupptrycket?

Nu ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs imorgon.  kraaam
En hyfsat trött tjej en måndagsmorgon.

Godmorgon.

Vaknade för en liten stund sen. Nu är det snart dags att gå upp. Jag kan se den blåa himlen. Sånt här gör mig bättre till mådds. Hoppas alla får en bra dag! Vi hörs senare.
Bild ifrån Steningelägret sommar 09

What am I suppose to do?

Skrivit på min förbaskade historia uppsats hela dagen. Riktigt segt! Blev klar framåt 8-tiden. Då gick Mathilda och jag på en liten promenad. Det var skönt och röra på sig lite efter att suttit och strirrat in i en data hela dagen. 
Snart somnar jag in till mitt alldeles egna "plåster" The Script. Många av deras texter känner man verkligen igen sig i. Då blir de så sjukt mycket mer berörande. Nu hade jag tänkt att försöka sova och hoppas på en bra morgondag!
Ibland undrar jag när jag blir hel :/ För det är jag inte just nu. Det är en sån enorm tomhet just nu.
Aja godnatt på er alla! :)   k   r   a    m
En gammal bild på mig och Mathilda.


RSS 2.0