Good Vs Bad

God kväll! Ska alldeles strax sova. Börjar ju tidigt imorgon. Segt! Men drar hem typ vid halv 11 eller nåt. Så det är najs. För nån vecka sen fick jag ett sjukt bra musiktips av "Pikachu" . Jag lägger upp några länkar med denna artist.. Så lyyyysssna nu in!!!!!!!!!!  Nu är det dags att sova ;) Sov så underbart gott alla fina människor där ute!

Tingsek – Good Vs Bad
Tingsek – Proud To Be Part Of These Days
Tingsek – World Of Its Own

Yrar omkring som en höna.

Idag ha jag yrat omkring känns det som. Hade matteprov och det gick åt skogen.........som vanligt. Sen skulle vi öva tills imorgon då vår klass ska underhålla lite i oasen. Första gången vi övade och typ sista innan vi lirar imorgon. Inte okej!!!! För jag är fortfarande osäker på låten. Har en obehaglig känsla i magen över detta. Jag har ingen koll just nu på mitt liv. haha, vet inte om jag har en massa skolgrejer jag borde göra.. Yrar omkring som en höna gör jag ;) Snart ska jag iaf gå på en promenad med Mathilda. Härligt värre!!  Vi hörs lite senare antar jag.


talk you down

Ligger och lyssnar på bra musik! Det är najs alltså :) Är sjukt trött, vill sova men kan inte. Har ni någongång kännt att ni är riktigt trötta på er själva. Just precis så känner jag nu. Är trött på mig själv för att jag bara klagar, trycker ner mig själv alldeles för lätt, allmänt lat och oansvarig och bara känner sig ivägen för människor runt omkring mig. haha, nu blev detta ännu ett klagande inlägg. Men ibland blir jag så sjukt sur på mig själv för att jag beter mig såhär. Nog om detta nu. Dagen har vart soft. Åt en halv KLADDKAKA idag. Är fortfarande mätt. Sjukt äcklad var jag efteråt. Kom på att att jag är dålig på att lägga upp nya fräscha bilder här, det blir oftast lite äldre bilder. En massa gamla minnen och det kommer även ikväll också..  Nu orkar jag inte skriva något mer ikväll. Vi hörs imorgon :) pusshej!

Check out våra snygga magar ;)

Shalom.





Alla dessa underbara tjejkvällar.

Brrrrrrr, kallt var det!

Shalom 08.

hahaha, snyggingar.


Promenad med två flickor.

Hejsansvejsan på er :) Hoppas att allt är bra med er. Jag borde ha räknat en massa matte idag men ehm det glömde jag typ bort ;) Har iaf varit ute och rört på mig i ca 2 timmar. Det blev en lång och härlig promenad med My och Mathilda. Wuuunderbaar! Mina tankar är fortfarande lite eländiga idag men det går över snart :) Jag försöker verkligen att inte tänka på just detta som jag tänker på. Är nämligen rädd att jag har förmågan av att sabba rätt mycket då. Så booort booort dumma tankar :P Annars är jag på strålande humör, dock lite fööör lat i skolan. Inte okej!!!! Nu ska jag inte gnälla mer. 
Sitter och peppar upp mig med dirty/disco muuusiiic ;) Egentligen sjukt kasst men ändå inte. haha
Nu ska jag inte tjöta mer. Vi höööörs snart igen. pusshej!

Här kommer lite bilder från min fina högstadietid ;)

Mathilda vann nog i tävlingen om vem som blev årets cyklist ;)

Sara är så evil, mathilda är hmm nåt, jag är visst en ängel.

Beställde en familjepizza en gång.

Ett fett stort fiasko kanske stämde in rätt bra på oss ;) haha

Spexet var iaf sjukt kul :)

:)


Ett inlägg....

Om Martin Karlsson som jag lovat honom. haha, annars skulle han inte läsa min blogg. Och det är illa! Så nu får han sitt efterlängtade inlägg. Martin är en filur som är ifrån Tjörn "Kön". En schtekare är han precis som alla andra "könbor" ;) HAHA! Ne nu somnar jag nog snart. Sorry Martin om jag inte skrev särskilt mycket.
Annars så gick jag ut en runda innan. Svingött väder, tom när solen gått ner. Träffade Sofia en stund :)
Nu somnar hon visst... Godnaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mirror.

God eftermiddag folk :) Gjorde mitt svenskatal idag, puuuh. Så galet gött att ha det gjort nu. Jag har verkligen lust att bara skriva av mig nu men det lär inte bli så mycket med det.. Det flödar omkring en massa tankar i huvudet på mig som får mig att tänka en massa och sen kommer jag inte fram till nåt vettigt och då blir jag bara allmänt depp. Hatar att vara depp när jag inte ens har nåt att deppa över :O Blääää för knasiga tankar i mitt lilla huvud ;) Annars har dagen vart helt ok! Den har gått väldigt fort. Nu ska jag väl börja med lite tråkigt skolarbete..
Har även lovat en viss Martin Karlsson att jag skulle skriva ett helt inlägg om honom. HAHA! aja, får göra det lite senare isåfall.  Vi hörs senare.

Gillar er.

Kolla så brutaaala vi ääär!!


Sweeet home Smålandsstenar.

Nu är jag hemma i min lilla håla igen efter en mycket trevlig helg i Göteborg. Åkte tåg från Hestra igår och när jag kom dit så jobbade flickebarnet som jag skulle hänga med. Som tur var så var en cooool snubbe såkallad Tommy Tacacho i Götet och hade praktik. Promenerade dit. Fick hjälpa till lite med maten. Gjorde nog dock inte så mycket nytta men trevligt vare. Becka och Pokke kom lite senare och hämtade mig, sen bar det av till Tjörn. Det blev lite grillande och häng. Idag jobbade flickebarnet igen så fick strosa omkring själv på stan, tröttnade dock på det efter några timmar och då promenerade jag bort till Tommy och hans mates igen. Det var soft!
Nu har jag iaf rätt nyss kommit hem... Kan andas friiiisk luft igen juuuu :P  Borde sätta igång med lite skolarbeten  men det är knappt att jag orkar det. Annars hörs vi imorgon :) Sleeep weelll duuudes.

Beckabus.

Pokke.

En martin och en clara.

Denna pojk avsatte lite av sin dyrbara tid för att umgås med mig. Han är braaaa! :)

Supermysiga är dessa fina tjejer.

Göteborg.

Heeeeey :) Just nu befinner jag mig hos min underbara vän Becka. Asnajs! Hon är så galet sweeeet. Vi har hängt på Tjörn ikväll. Tidigare idag träffade jag Tommy :) Några killar från hans bibelskola har praktik här i Göteborg. Galet kul o träffa honom igen :D Nu har jag fått jätteont i magen, det känns inte allt för gött. Men får sova bort det ;) Vi hörs imorgon igen!  kraaam på er alla!

Bild tagen i sommras hos Becka :)


HELG!

Fyyy va gött :) Men vädret är så knasigt alltså. Nyss regnade det och nu skiner solen igen. Imorgon drar jag till Göteborg. Det blir najs!! Skolan har varit soft idag, försov mig. Men det var lite gött alltså :P
Orkar inte skriva nåt mer nu. Kanske uppdatera senare ikväll :) Ha en fin kväll allesammans! pussheej

Lite bilder från igår då vi var hos Amanda.

hmm




Framåt kvällen så gick Mathilda och jag på en lång promenad :)

BAJSHÖG!

Skit också att inte HV vann :( Nu kommer jag ligga och lipa hela natten. hahaha :P HEJDÅ!!!!!


Aprilväder!!

Det är skumt väder ute alltså. Ena stunden haglar det, sen är det snöblandat regn och nu skiner solen ;)
Har gjort färdigt en liten svenskaläxa. Inte så ansträngande men nu orkar jag inte göra nåt mer. Skolan var helt okej idag. Den var soft :) Ikväll får det allt bli en promenad. Får ångest av att sitta inne när solen skiner in så fint igenom mitt fönster. Vi hörs sen igen :)
 
en lustig tjej.

Gillar kassa mobilbilder alltså ;)

Ännu en bra dag.

Har haft en bra dag tillsammans med Amanda, Mathilda och Malin :) Det blev att spela in en massa random videos och lite chips på det. Nu har jag tagit på mig världens mysigaste och skönaste kläder och sitter uppkrupen i min soffa och äter choklad. Mmmmmm!!!!! maraboouuu ;) Lyssnar förövrigt på supermysig musik.
Jag är tacksam. Något otroligt!  Nu orkar jag inte skriva mer. Vi hörs imorgon :) Kraam

Dessa underbara tjejer förgyllde min dag.


en bra söndag.

Goood sen söndagkväll!! Ska alldeles strax försöka sova men det lär inte bli så lätt. Somna en gång vid 9-tiden men sen när jag vakna vid 10 eller nåt var jag svinpigg. Typiskt ;)  Sen gick jag inte och la mig förrän klockan halv 7 imorse. Galet säger jag! Men så blir det om man sitter och pratar med fina människor. ;) Men det var värt det :) Annars har jag skrivit lite på mitt tal idag, vilket jag inte kommer kunna göra imorgon iaf. Har inte kommit på nåt slut och inte övat på det.  Hann även med att hänga med min underbara vän Charlotte. En sweet söndag! Nu kanske jag borde försöka nana. Ska trots allt upp tidigt imorgon. Sov nu så jättegott allihopa :)
Glöm inte bort att Jesus älskar DIG.

En Charlotte och en Clara.

De kommer om natten...

Tankar hit, tankar dit! De kommer så fort jag är ensam. Kan inte skriva allt här men ibland blir det bara lite jobbigt. Jag är väldigt vaksam över vissa saker pga saker som hänt den senaste tiden. Det får mig att tro att allt kommer att skita sig denna gången också. Det fasar jag verkligen för. Ryser bara av tanken. Ber till Gud att det inte kommer att ske just för att jag blev väldigt ledsen. Men jag hoppas och tror på det bästa.. bara lite orolig i nuläget.
Förövrigt har jag haft en superhärlig kväll med mina underbara flickor. Amanda, Mathilda och My överraskade oss andra med en maaasssa kakor som dom bakat under dagen. Blev proppmätt!! Spelade in en massa random videos också. hahaha! Shit va kul man kan ha och så fjantig man kan vara. Livet!  Vi hörs tomorrow. Pussheej!

Några flickor som saknas på denna bild.

Until We Bleed.

Tjohooo! Jag har inte skrivit på nåra dagar. Har inte orkat helt enkelt. haha
Igår var jag i pingstkyrkan iaf. Det var en väldigt soft kväll. Denna kväll lär bli lika soft :) Ne trots att det är lite sämre väder idag måste jag gå ut på en promenad. Vi hörs lite senare :) Ciao'

Här kommer några bilder från igår.




Pastor Klaus är schtek. Jag ser lite knäpp ut.

Älskar solen!

Goodkvääll allihopa :) Ni få som läser min blogg. haha
Idag fick det vara nog med denna sjuka. Jag tog tummen ur och gick ut med min ena hund Elsa. Var ute i två timmar. Aaasssgöööttt! för solen värmde :)  Sen blev det att räkna lite matte med Charlotte. Efter det så drog jag ut igen i det härliga vädret. Lite senare så hängde Amanda, Annie och Malin ner och köpte glass och tjötade en massa. Mycket trevligt att träffa mina flickor igen. Men nu har jag as-pain-ont i mina ben, vet inte om det är för att jag har gått så mycket eller om jag fortfarande växer ;) njaaa, det är nog inte möjligt. Nog om detta!
Vi hörs imorgon igen :) puussshej leverpastej!

En sjukt gammal bild på Annie och mig.

yrsel. blääää

Heejjjsaaan. Är på bättringsvägen men inte helt bra ännu. Börjar att bli segt att vara hemma nu, men orkar ingenting. Min kropp är alldeles för matt. Istället får jag kolla på film och prata med härliga människor. Fick ett fett bra musiktips av en viss Tommy ;) http://open.spotify.com/track/1nagUEkNY9zInP0ekAzy1G
Min kära vän My klagar på att jag aldrig lägger ut bilder på henne här. Nu ska hennes önskan slå in ;)
VARNING! för fuuuula bilder längst ner.







hej magsjuka mig.

Godkväll! Här ligger jag i min säng och har legat här hela dagen. Inte kunnat äta något alls, bara druckit lite cola. Det började inatt. Satt uppe och snackade med en pojk på msn och började då känna mig illamående. Tänkte att det går nog över när jag somnar men det gick inte somna så till slut gick jag till toaletten och allt bara vällde ur mig. Kan inte räkna hur många gånger jag varit uppe inatt. Såhär höll det på sen kl 4 inatt till klockan 11 imorse.
Har inte vart uppe idag, min kropp är matt och febern går upp och ner hela tiden. En riktig mardrömsnatt!!!!
Lär nog att bli att ligga här hela kvällen. Ha det så bra alla ni friska där ute och även dom som är sjuuuka ;) Krya på er. pusshej!

Igår innan vi drog till Hagshult. Mådde prima ballerina då.


Mathilda och Amanda i Hagshult.

hahahah en sjuk tjej.

Morgonpigg?

haha, jag vaknade tidigt idag ju. Klockan 09.15 ungefär. Känns asgött! Nu ska jag alldeles strax gå upp och gå en promenad med min fina vän Charlotte :) Livet alltså! Vi hörs kanske innan jag drar iväg till Hagshult där JG ska hålla till idag. Om inte ha en strålande dag så hörs vi ikväll/inatt ;)
pusss

Lov.

tjooho! jag är dööötrött och somnar nog vilken sekund som helst. Idag har iaf kusin Amanda och jag varit i ullared. Trevligt värre! Träffade även Lotta och My där. Sen var det after8 :) Soft! assååå ååh mina ögon pallar inte att hålla sig öppna länge till. GODNAATTT!!!!!!!!!!!!!

Amanda.

fina människor.

heejhåå! Allt bra med er? Med mig är det bra, har dock ont i magen. Denna dag har varit bra fast har varit lite trött. Somande ca halv 7 imorse. Så går det när man tjötar med trevliga människor och inte vill sluta prata. haha. I eftermiddags åkte Malin, Amanda och jag till Miranda i Gislaved för att hänga med några av våra underbara klasskompisar. Vi köpte en maaassa godis och satt ute i det fina vädret och njöt av livet, sen skulle vi kolla på film men det var inte jag, Njomza och Miranda så sugna på så vi gick en promenad :) Asgött med sådana fina människor alltså :)
Så otroligt tacksam! Thank God :)
Nu ska jag lyssna på lite fin musik, med andra ord Leeland! Vi hörs imorgon. puusss
Miranda, Solange, Frugan, Oscar och Hanna.

Mina snygga vänner.



Frugan och jag.

Hela gänget.

the opposite way.

Otroligt fin kväll med Hanna, David och Jonatan :) Har inte så mycket att skriva om ikväll. Länkar en asbra låt med leeland. Texten kommer här :) Vi hörs imorgon. pussheej!
http://www.youtube.com/watch?v=jVl4hJwUQNw

Living in the same town
For all these years
Doing the same old things
Hanging with the same crowd
And it’s starting to get crippling
You’ve never felt in place
And you tell yourself it’s all okay
But something’s different today
You want to run the opposite way

And it seems like you’re locked in a cage
And you need to find a way of escape
When everyone is setting the pace
It’s okay to run the opposite way

The Father sent His Son down
The light of men
The cross He bore was crippling
Rejected in His own town
They couldn’t see the sun shining
He knelt in the garden and prayed
Father, let this cup pass from me
It’s not Your will for me to stay
Your will for me is the opposite way

And it seemed like He was locked in a cage
And He couldn’t find away of escape
But through the cross He conquered the grave
My Jesus ran the opposite way

Oh, and through the cross He conquered the grave
Oh, He ran the opposite way
Yeah, through the cross He conquered the grave
So you could run the opposite way


Gud är kärlek.

Heeeeeeeeeeej allihopa! Har ni saknat mig? ;) haha. Jag har haft det helt underbart i Husqvarna. Det var verkligen så otroligt givande. Träffade underbara människor, gick på helt fantastiska möten där man blev berörd gång på gång av våran grymma fader i himlen. Awesome!!
Jag ser fram emot denna kväll då Hanna, David och Jonatan kommer hit :) Ska bli så kul att träffa dom!
Nu måste jag kila, ska hänga med mamsen ner och handla sen blir det nog en promenad. Vi hörs lite senare. pusshej!

Det blev att ta bussen upp med kusinen min.

På påskafton hade vi underbart väder.

Påskvandring till Husqvarna centrum. Mäktigt!

Outreach.

Drama. 


Three days.

God verkligen sen kväll. Har äntligen packat klart allt nu. Har bara några få saker kvar, typ som tandborste ;)
Imorgon efter skolan bär det av till Husqvarna. Är fortfarande lite opepp, men det kan bero på att jag är sjukt trött nu. Antar att jag inte kommer ha tillgång till någon data över hela påskhelgen så detta blir nog det sista inlägget på ett par dar. Hoppas innerligt att ni kommer att sakna mig boys & girls ;) haha.
Godnatt på er alla och GLAD PÅSK! och för allt i världen.... glöm nu inte varför vi egentligen firar påsk. Inte är det för påskharen iaf ;) Godnaaattt :)  puuss

Bild från tre dagar 2009. Häng med världens bästa Ny generationsteamare.

Tre dagar 2009.

Tre dagar 2009. Härligt väder var det också ;)

RSS 2.0