She will not be loved.

när allt brister, då finns det ingenting som bär.
tårarna slutar aldrig rinna, ögonen bränner
vet inte hur länge det har pågått
eller hur länge det kommer pågå....

.

Då var det torsdag igen. Denna vecka har inte varit särskilt jobbig. Har gått två dagar i skolan och sen hade jag helt plötsligt helg. Lovade Malin och Amanda att jag skulle lägga ut en bild på dom när de står och posar. hehe
Här kommer den.

Jönköping hela helgen.

Helgen spenderade jag uppe i Jönköping. I fredags så var Samuel och jag på festivalen karamell som hölls i Folkets park, Husqvarna. Det var härligt att få träffa grabbarna i Atmosfear igen. I lördags så satt Samuel och jag barnvakt hela dagen och kvällen. Trevligt var det, men man var helt slut sen. Våra planer som vi hade inför kvällen....jaa de blev inte av eftersom båda två slocknade vid tvn. Idag så var vi inne i stan en sväng och åt god mat på Jensen's.
Kvällen spenderade jag hos Malin för att fira hennes 18-års dag. Detta var min helg!  Har dock ångest för att jag sprungit omkring i hela huset nu och letat förbrilt efter mina nycklar och har fortfarande inte hittat dom. Nu ska jag fortsätta leta.
/ C
Grattiis ännu en gång på 18-års dagen.

Gammal bild på oss.


dagar.

ONSDAGEN snart över! Men jag känner inte ens att jag längtar till helgen. Vet inte vad jag längtar efter längre. Samtidigt som veckorna bara rusar förbi så känns dagarna så långa. Vill hela tiden att det ska bli en ny dag, men sen när halva dagen gått så vill jag bara att ännu en ny dag ska komma. Ska nog försöka sova snart. . hej
/ C


alltid

Vissa dagar får man klart för sig att man visst inte är så bra. Vet att jag är en tjej som gör misstag, en massa misstag. Varenda dag gör jag något som irriterar nån. Det verkar inte som jag kan undgå något sådant.
Varje dag verkar jag på ett eller annat sätt göra någon ledsen. Ibland fattar jag inte vad som är fel på mig.
Dagar som denna, veckor, månader då man alltid gör fel.
/ =(

Fall for anything

TISDAGEN är snart över! Vädret har ju inte varit något vidare idag. Gick ner en sväng till centrum och blev pissblöt och paraplyet, ja det höll på att slitas i stycken. Nu borde jag väl plugga... men först ska jag dricka upp mitt thé. Sen en promenad i blåsten kanske.
/ C

Just a little bit

Då var det måndag igen... och det regnar. Ingen vidare bra måndag måste jag säga. Sitter här i min stickade tröja och vet inte alls vad jag ska göra. Ska i allafall göra lite thé så jag blir varm i kroppen. Har tillfället sällskap av Bon Iver och Maria Mena.  Nu var det visst téet klart.
/ C



torsdag.

Då var det redan torsdag igen.. Snart är det helg igen! Det ska bli så gött! Denna eftermiddag har jag försökt ägna lite tid till skolarbeten... Det gick sådär men har fått lite gjort i allafall. Det blev att jag stickade istället. Nu ska jag äta lite, hungrar ihjäl! heeeeejdåå
/ C

k ä r l e k

Denna eftermiddag har jag spenderat i en trevlig stad som heter Jönköping med min mor och min älskade Samuel! Vi var och tittade på nya glasögon till både mig och mamma. Sen hörde man även att Stefan Liv hade gått bort i en flygolycka i Ryssland. Fruktansvärt att så många dog! Så ikväll sänder man några extra tankar till dessa hockeyspelare.
Vill bara avsluta med att säga...... Jag älskar min Samuel!!! (han säger alltid att man antingen måste ha tre stycken utropstecken eller ett.)  Så denna gången gjorde jag tre, så hoppas han blir nöjd nu :) Snart är det dags att sova tror jag.
/ C
Har världens bästa och honom tänker jag hålla riktigt hårt i.
Samuel. <3

Need

Hanna Pestle - Need
I'm not quite sure how to breathe without you here
I'm not quite sure if I'm ready to say goodbye to all we were
Be with me
Stay with me
Just for now
Let the time decide
When I won't need you

My hand searches for your hand
In a dark room
I can't find you
Help me
Are you looking for me?

Can I feel anyore?
Lie to me, I'm fading
I can't drop you
Tell me, I don't need you

My hand searches for your hand
In a dark room
I can't find you
Help me
Are you looking for me?

Etch this into my brain for me
Tell me, how it's supposed to be
Where everything will go
And how I'll be without you by my side

struts

Detta är en sån dag då man funderar på vem man verkligen är. Det enda jag känner att jag gör just nu är att såra människor i min närhet. Har ingen energi till något! Blir arg och ledsen för minsta lilla, stör mig på grejer folk gör. När man känner att någon får än att känna sig dålig så vill man bara stoppa huvudet i marken för en bra stund, just för att inte känna sig ivägen för andra. Känner mig inte till någon nytta för någon alls. . .
Detta är mitt deppiga inlägg idag! Det kommer väl bättre dagar.
/ C

RSS 2.0