Regnet öser ner.

Man hör hur regnet knattrar på taket och då är det mysigt att sitta inne och lyssna på det härliga ljudet. Hade tänkt att försöka gå och lägga mig snart. Orkar inte vara uppe längre för det finns ju ändå ingenting att göra....
Ännu ett meningslöst inlägg av den trå[email protected]
/ C
Ännu en tråkig bild....

Tors dag.

Precis hemkommen från ännu en dag i skolan. Vädret är ju inget vidare idag alltså! Idag har jag varit på riskutbildning. Intressant! Ne har ingenting att skriva om nu så hejdå.....
/ C

Thé

Måndagkväll igen! Har definitivt inte gjort mycket nytta idag. Har inte pluggat som jag borde ha gjort i stort sätt hela dagen, för det har jag inte orkat. Det blev i allafall en härlig promenad med fina Mathilda och i eftermiddags satt jag ute med Mamma och Pappa i det härliga vårvädret. Nu ska jag dricka teeee! Mmmm
/ C
Pappa och jag med våra "drinkar" som mamma säger ;)

Underbart väder.

En vecka....

närmre sommarlovet! Jag längtar ihjäl mig nu. Denna helg tillbringade jag på Fotö. Både Samuel och jag var måttligt sega, särskilt pojken min. Han som är sjuk mer än vad han är frisk. Stackarn!
På lördagen då han drog och repade med sina kära vänner så passade jag på att gå en promenad på den fina ön. Vädret var fantastiskt! Igår så var det dock inte lika fint väder. Snöstorm!!
Ne nu måste jag kila, har ju ett prov imorgon som måste pluggas till. Vi hörs sen.
/ C

min kära vän.

Jahopp! Då var snuvan tillbaka igen. Jag som precis började tro att den en gång för alla hade försvunnit! Men ack, va fel man kan ha ibland ;) Det har varit en tråkig dag, har inte gjort ett dugg. Det blev i allafall en härlig promenad med min kära vän Mathilda :) Nu ska jag inte vara osocial emot min pojkvän som håller på att reta mig för fullt just nu ;) Han ska få!  Godnatt på er!
/ C

v. 12

Ännu en helg har passerat och snart är det helg igen. Men just nu är det måndag kväll och den har inte varit något vidare faktiskt. Bara gjort en massa skolarbeten. Ogillar starkt! I helgen var jag på Fotö som jag älskar så mycket. Det var en trevlig helg med härliga vänner och min älskade Samuel. Han kan man inte få nog av.
På lördagen var vi ute i några timmar i det härliga vårvädret o njöt av solen. Då är man lycklig.
/ C
Kärlek i mängder till denna underbara plats.

Vanilj.

Kvällen avslutas på ett gott sätt trots värken i magen. Ett vaniljhjärta gör susen.
Godnatt, imorgon far jag till ön som jag älskar.
/ C

Ajohah

Gillar inte dagar som denna då jag har värk i magen och är sur... Är sådär eländig idag som bara gråter för allt och vill ha allt på mitt sätt. Idag är en sån där dag som jag har fått för mig att jag ska va "elak" mot mig själv och därför straffa mig själv. Mycket konstiga saker i mitt huvud! Nu får jag väl sluta klaga. Godnatt
/ C

If you see Kay.

Det är redan onsdag. Veckorna bara rusar fram. Ibland vill man att tiden ska stanna så man hinner med allt som ska fixas, annars får det gärna bli sommar nu. Denna dag har varit ovanligt seg för att vara en onsdag så nu ska jag vräka i mig chips och choklad. Mmmmm!
/ C
Gammal bild på mig och min bästa vän chokladen.

Då var det dags igen.

Nu är det måndag igen. Veckorna går så sjukt fort och helgerna borde vara längre än vad dom är. Helgen har varit bra iallafall! Samuel har varit här och vi har bla varit på 20-års kalajs där temat under kvällen var film. Trevligt var det! Nu håller jag dock på att somna, så vi hörs kanske lite senare.
/ C
Försökte likna en viss Lara Croft.
Stig  Helmer ;)

trött tjej.....

som inte orkar skriva nåt! Har mått lite sådär idag, halsen börjar svullna igen och har varit på dåligt humör hela kvällen. Så godnatt!
/ C
Bilder från igår. Härliga Mathilda :)

Malin och Amanda. haha

Goda semlor som var lite brända.

Fettisdagen.

Det sitter aldrig fel med en semla ibland. Idag så drog Mathilda och jag till Amanda efter skolan där hon och Malin höll på att göra semlor. Det blev en mycket trevlig eftermiddag med mina älskade tjejer. Nu är det snart dags att sova. Tog några bilder men de gick inte att få in av nån konstig anledning. Får försöka imorgon igen.  Godnatt så länge.
/ C

Måndag

God sen kväll! Nu borde jag egentligen sova men kom på att jag inte har skrivit något här idag. Jag har dock inget speciellt att berätta heller. Kan ju påminna er om att imorgon är det fettisdagen! (Y) Ät semlor då! Det lär nog jag göra iallafall. Imorgon har vi prov i kultur & idéhistoria så därför bör jag verkligen sova nu.
Det var förresten längesen jag körde dagens hiss och diss! Så det måste jag allt göra. Ge mig gärna töntstämpel men jag bryr mig icke ;) Gillar nämligen att hissa och dissa.

Dagens hiss: Vårkänslan kommer sakta men säkert krypande och solen har värmt lite idag.
Dagens diss: plugg!

sleepless nights

Kan inte sova. Hatar dessa nätter. Ska börja med sömntabletter eller något för jag orkar inte med dagarna när man har får ca 4 timmars sömn varje natt. Mår bläää! Hoppas ni andra kan sova i allafall!
/ C

Pianot och jag.

När man sitter hemma för sig själv och stortjuter ja då har jag i allafall en god vän som alltid finns till hands och det är mitt piano. Direkt när man sätter sig vid det och börjar improvisera något med sång till så lättar mitt hjärta något. Funderar dock på att gå ut en liten sväng medans solen ändå är uppe. Vi hörs senare kanske.
/ C

Söndagar.....

som denna ogillas starkt! Mår allmänt kasst och lipar för allt och det är så sjukt tråkigt att göra mat till sig själv och sitta ensam och äta. Sen att dessutom behöva plugga när det är så fint väder ute är heller inte roligt. usch! Ne nu får jag väl ta tummen ur och försöka plugga lite.
/ C


Vilodagen.

Nu var det söndag igen... Söndagar ska vara bra dagar men denna kommer inte bli någon vidare. Måste plugga hela dagen och sen har jag knappt sovit något. Sen har jag börjat få ont i halsen igen.
Är på sjukt dåligt humör också! Ja ibland vaknar man väl upp på fel sida av sängen. De dagarna har börjat komma ganska ofta för mig. Nu får jag väl snart dra mig upp ur sängen.
/ C

Saknar ju faktiskt dig.

Saknar en pojke så fruktansvärt mycket nu... Håller på att bli galen av att vara ifrån honom. Kan inte sova om nätterna för att jag hela tiden går runt och tänker på att han ska komma hit och överraska mig. Man går bara och väntar och tänker att snart så kanske han dyker upp.. Kanske inte kväll, men imorgon gör han nog det, fast man vet egentligen hela tiden att det inte kommer bli så och då blir man alltid så besviken.  Det hade ju iofs inte varit så kul om han gjort det varenda helg för tillslut så hade man ju anat att han skulle dyka upp. Men det känns alltid lite tomt på helgerna när han inte är här eller när man inte är där.
Saknar dig sååå mycket! Kom och titta förbi mig nu och drick lite kaffe.
Jag är kär. Helt galet kär.
/ C
Ja man kan ju vara sig själv med detta sällskapet i allafall.

Friday.

God kväll/natt! Idag har vi varit lediga ifrån skolan. Väldigt härligt så vid 12-tiden så gick Amanda och jag till Mathilda för att laga lite tacos. Vi åt nog alla tre tills våra magar skulle sprängas. Sen tryckte vi i oss en massa godis och kladdkaka och kollade på en film, the tourist hette den. Den var helt okej! Är förövrigt ganska opepp på de två månaderna som ligger framför. jaja! vi hörs.
/ C
Mathilda och Amanda.

Mammas dag!

Idag den 3:e så fyller min kära mamma år :) Hon är den finaste och underbaraste!
Nu ikväll så kom Philip, Hanna, Alice och lilla Charlie hem till oss för att fira mamma. Vi åt god paj och fruktsallad.
Skönt att vara ledig ifrån skolan imorgon också.  Nu ska jag försöka sova lite. Godnatt
/ C
<3

Solsidan

Är underbart kul! Alla dessa fördomar alltså ;) Idag har jag varit hemma. Har haft ont i huvudet och är genomförkyld. så snart är det dags att sova så jag orkar upp imorgon i allafall. Det har blivit lite plugg och en hel del tedrickande för mig denna kväll. Det gör gott för halsen. Har inte mycket mer och säga så godnatt!
/ C
Popcorn, dipp och te är aldrig fel.

RSS 2.0