The almost.

Ligger här i min sköna säng och har ont i magen och halsen. Det blev ingen skola för min del idag. Skönt att få vila ut lite. Har ett bra musiktips till er alla! :) The Almost ska ni lyssna in tycker jag. Har inte så mycket mer att skriva nu. Om ni bor i närheten av mig så är ni välkomna att göra mig sällskap och bjud gärna mig på choklad. haha! Annars får ni alla ha en toppendag! Kraaam på er!
The Almost – No I Don't
The Almost – Hands
The Almost – Hand Grenade

The Almost.

Svimmandet på ica.

Good kväll! Den senaste timmen har varit lite annorlunda om man säger så! Det hela börjar med att jag ska gå in på ica för att köpa godis. Har haft värk i magen hela dagen och när ja är inne på ica så gör det väldigt ont men jag försöker tänka bort smärtan. Men när jag står där och tar godis så blir det bara svart för ögonen. Vaknar att jag ligger på golvet och godispåsen ligger typ 2 meter längre bort. Ställer mig upp snabbt (vilket man inte ska göra) så börjar jag gå och då svartnar det igen. Säger till en kvinna som jag ser och hon ber mig att sätta sig ner. Efter en stund kommer en som jobbar där och jag följer med och får sätta mig inne på deras kontor. Sen kommer Malin och Mathilda och de tycker jag ser väldigt blek ut ;) haha, så jag lägger mig på golvet med benen emot en vägg. Efter en stund kommer mamma och hämtar mig. haha! En väldigt knasig grej! Men nu mår jag mycket bättre. 

Sen kan jag ju säga att jag saknar Samuel en vääääldans massa idag och längtar till fredag då vi ses! Wiiihoo!<3


3-års kalas.

Idag har vi varit uppe i Bankeryd och firat min lilla brorsdotter Alice som fyller hela 3 år! Helt sjukt vad tiden har gått snabbt. Det har varit en trevlig dag med mycket mat och fikande. Humöret har kanske inte varit det bästa idag men det går över! Nu ikväll har Emma och jag gått en rätt lång promenad. Väldigt gött må jag säga! Imorgon peppar jag skolan :( Vi hööörs imorgon. Sov så gott på er!

Alice och jag för nån sommar sen.

Jesus. bön

Vem är Jesus för dig?! Kanske är han gammal man som levde för ca 2000 år sen som gjorde mirakel eller så är han en martyr som dog för sitt folk. Eller så kanske han bara är en påhittad snubbe. Jag vet inte vad han betyder för dig eller om han ens gör det men för mig betyder han allt och lite till! Jag tror att han är Guds son. Jag tror att han är kärlek! För vissa av er så kanske detta låter helsjukt men han har satt ett sånt avtryck i mitt liv. För er som aldrig testat be så uppmuntrar jag er till att göra det! Våga tro att du kan bli förändrad av en cool snubbe som kallas Jesus :) Han är kungen!


Nollning. Inspark.

God sen kväll! Kom hem för en stund sen efter att ha varit på insparken. Riktigt kul har mina klasskamrater och jag haft! Dansat rumpan av oss. haha! Tidigare idag har det även varit nollning för de nya ettorna. Jag blev visst också indragen i detta :O Ettorna ville hämnas lite på tvåorna av någon konstig anledning när det inte ens var vi som hade hand om nollningen ;)! Så jag fick ett ägg knäckt i huvudet och stank allt möjligt som tex fisk, kaffe och en massa mer skit! Bläää säger jag!  Ska kila så vi hörs imorgon :) kram på er!
'


Här står ettorna på rad. haha

Det var inte fräscht kan jag lova! Men galet roligt ;)

En sur Clara efter att fått ett ägg knäckt i håret :O haha

Bläää.............

som Samuel ville att detta inlägget skulle heta ;) Har inte skrivit på några dagar nu. Vet inte varför men har bara inte orkat. Är det inte sjukt vad man kan sakna någon person så galet mycket att man skulle göra nästan vad som helst bara för att få vara med den i en timme typ! Just nu känner jag så för en underbar person! Har legat och pratat i telefon några timmar med livets pajk och nu saknar man nästan ihjäl sig!
Jag är galet kär! Ville bara säga det ;) haha! Tack och hej leverpastej!!


Livets kille! <3

Hurra för matematik!

Kanske var lite ironisk där ;) Men i eftermiddag har jag jobbat hårt med matten. Jobbade i mer än 2 timmar med den tråkiga skiten. haha! Men det var det värt för nu har jag äntligen fattat ekvationer! Jag har aldrig förstått mig på det under hela detta år men nu helt plötsligt fattar jag! Wow säger jag bara! Kvällen har varit najs. Charlotte och jag cyklade till Amanda för att fika en massa :) Det var så galet gott! Älskar allt som är onyttigt.. 
Saknar förövrigt en väldigt fin pojk just nu!  Nu  ska jag kila lite. C'ya sooooon!

Hos Amanda.

två sjukt coola brudar.

Trötter.

puuuuh. Hemma från skolan nu! Egentligen skulle vi slutat halv 4 men vi slapp sista psykologilektionen. Skööönt! För jag hade aldrig orkat hålla ögonen öppna ännu en timme. Hinner inte vila nu vilket jag mer än allt skulle vilja göra. Ska räkna matte hela eftermiddagen. :( Det är bara att bita ihop!  Skriver nog lite senare igen för nu ska jag sätta igång med vår första läxa i datorkunskap :O  Ha en fin eftermiddag! kraam

Annas bild från igår då vi åt i kyrkan :) Väldigt mysigt!

Har börjat......

att få ont i halsen och snart kommer förkylningen ;) Men det är inte så farligt! Är ju på gott humör så vad gör en förkylning och lite halsont då?!. haha! Idag har det varit en soft dag. Sista dagen på sommarskolan och sen har jag varit och ätit med mina underbara tjejer. Nu sitter man hemma i sin säng och lyssnar på gamla godingar som Backstreet Boys och Westlife! Blir lite löjligt flickig nu. Men pojkband som de är ju underskattade! haha
Nu känner jag att mamma har lagat något väldigt gott där nere.  Vi hörs kanske lite senare! kraam

Skåphäng är värt!

några av mina knasiga tjejer.


Livets kille!

Gooood kväll gott folk! Hur är läget med er en söndagskväll som denna?! Med mig är det iallafall toppen! Har haft den bästa helgen med den bästa killen :) Det har bara blivit en massa gött häng och en massa mys. Tror att jag är världens lyckligaste tjej just nu. Nu saknar jag honom nästan lite pinsamt mycket ;) Snart ska jag krypa ner i sängen min och sova en skönhetssömn. Ska upp tidigt imorgon ju! Vi hörs snart igen :) kraam


haha

Rosa moln.....

svävar jag på just nu. Och det är en underbar känsla! Blir verkligen jättefnissig så som en tjej ska bli när de är kära ;) Idag kommer jag äntligen att få träffa min fina pojk! Det ska bli såå otroligt kul att ha honom här i helgen.. Som jag har längtat ;) Men nu måste jag genast ta mig något att äta. Vi hörs gott folk! kram

<3

Good day.

Goodkväll allesammans :) Aa eller ni som faktiskt läser min lilla blogg. Det har varit en bra dag idag. Har dock varit sjuukt trött. Det blev inte mycket sömn inatt. Efter att ha pluggat matte så blev det fika hos My och sen vidare till kusin Amanda för att kolla på film. Mysdag med flickorna! Nu ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs imon.

Matte är kul! ..... eller inte men Johans keps är ball.



Can't stoooop.

Hejochhå! Nu är klockan alldeles för mycket. Men fastnade vid telefonen vilket var helt underbart gött! :) Kan inte avsluta en kväll på ett bättre sätt. Imorgon är det skola som gäller! Försöker peppa lite grann inför det iaf! Det har varit en mysig dag idag. Har hängt med några av mina tjejer. Alltid har man lika trevligt! Nu är det dags att sova. Godnatt på er! Kraaam

Dagens Clara.

Dagens Amanda.


Happyyfaace!

Jag vaknade upp med ett leende på mina läppar idag. Tror aldrig jag har vart såhär lycklig! Snart ska Mathilda, Amanda och jag gå ut och gå en sväng med hundarna :) Amanda har varit väldigt duktig och diskat åt mig medans jag sitter och latar mig. haha! Detta blev inget roligt inlägg. Vi hörs senare!

Magen kurrar......

något hejdlöst! Har bara ätit lite fil idag så borde verkligen gå ner och äta nu ;) Det får bli snart. Idag började jag skolan eller aaa sommarskola för matten. Ganska gött ändå! Man får saker och ting gjort. Förövrigt så är jag rätt trött men väldigt glad :D Ne nu finns det inget mer att skriva. Vi hörs nog lite senare!

Owl City – The Saltwater Room

Någon mer än jag som får en härlig känsla när man lyssnar på hans musik?!

FRIIIIZOOON!

Goood kväll! Det var ett tagsen sist. Har varit på Frizon som ligger rätt nära Örebro. För er som inte vet vad detta är så kan jag säga att det är en kristen festival med en massa bra band, gött häng och möten :) Det var en väldans mycket folk där. Jag bodde med de goa fotöborna :) Det var kalas! Fast ibland kunde killarna spåra ut i sina samtal ;) haha. För övrigt så är jag nog den lyckligaste tjejen på jorden just nu :) Så ni bara vet. Nu ska jag snart sova. Upp tidigt imorgon! Vi hörs imorgon :) kraaam på er!

tog knappt några bilder men här är öborpajkarna ;)

Kalkbrottet.

Samuel :) och Griffen!

Danmark.problem.födelsedag.

Gooodmiddag! Vill först och främst säga GRATTIS till min fina pappa som fyller år idag! Mamma och jag uppvaktade honom imorse. Igår så var vi på en liten utflykt i Danmark. Det var mysigt må jag säga. Vi strosade mest omkring på köpenhams gator. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Antingen åker vi till Helsingborg eller så kanske jag dra en sväng till Gullbranna. Who knows!  Men en sak behöver jag HJÄLP med!!! Har ingen skjuts till frizon. Någon som har en plats över kanske?!?   jaja! på återseende gott folk.


pappa och jag på ströget.




Musik.....

kan få än på lite bättre humör när man har varit allmänt deppig, sur, arg och irriterad en hel dag.... och när man inte ens har något att tjura över är det nästan som värst. Min dag har varit sån. Varit överkänslig. Sprungit in till mina föräldrars rum och gråtit av mig lite då och då......för ingenting! Det är skumt! Tycker synd om mannen som jag en dag kommer att gifta mig med!  En låt som faktikst har piggat upp mig är denna :) Jaja nu ska jag sluta klaga....för idag iaf. Ciaaao
Ellie Goulding – The Writer 




sur-clara

Idag vaknade jag upp på helt fel sida. Har ingenting att deppa över eller att va sur för men ändå är jag helt väck. Vill bara bort ifrån stugan! Vill åka nånstans... Jag har legat och lipat över allt och ingenting ida. Jag har betett mig som en 5-åring. Usch för sånna dagar! Det blir bättre imorgon eller vem vet kanske redan lite senare ikväll. Nu ska jag försöka göra nåt!!! Vi hörs förmodligen lite senare. Ciao!

Såhär känner jag mig inte idag.

mitt liv här i stugan

Är ibland inte det roligaste.. Det var ett tagsen jag skrev här. Om vi ska vara nogranna så var det 5 dagar och 23 timmar sen. Just nu skiner solen och jag funderar på att gå ner och sätta mig på klipporna och läsa :) Väldigt avkopplande måste jag säga. De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket. Jag har målat om lekstugan. Så lite nytta har jag allt gjort. Det har även blivit nån bio.. Nu ska jag gå ut lite. Vi hörs kanske lite senare ;)

Målar-clara. haha

RSS 2.0