Världen

Alltså. Jag får kalla kårar. Denna värld är sjuk. Slå man på tvn och kollar på nyheterna. Vad är det man ser då?!? Jo en massa bombdåd, barn som svälter, terrorister mm. Mår inte alls bra när jag ser vad som händer med vår värld. Vi lever en värld med en massa hat. Det är inbördeskrig hit och dit. Varför kan det inte bara vara fred? Varför gör man barn till soldater?!?  De får inte vara barn, som lirar fotboll eller leker tillsammans. Utan istället blir de tränade till att hantera ett vapen...   sjuuuukt. Blir så arg!!!

En barnsoldat. Det är så fel!!! Barn ska få vara barn.

:@


halsen river.

jag känner mig totalt misslyckad ibland. Särskilt en dag som denna. Man känner sig bara ivägen för andra och man är allmänt depp. Jag har ingenting att vara deppig över.... tror jag inte iallafall. Hostan och smärtan i halsen har kommit tillbaka. Typiskt! nu när man ska sjunga en massa. Ska inte klaga nåt mer nu.... Jag får pigga upp mig med en promenad.  (:  Och i eftermiddag åker vi till min käre bror och hans underbara fru Hanna och deras sötaste lilla Alice.

Philip och Hanna.


Weeeeekeeennndd!

Heelg är det nu och det är awesome! Sen är det bara lite mer än 1 vecka och sen har vi sommarlov. Helt galet va tiden går fort ibland. Kvällen kommer jag att tillbringa i Gislaved. Vi ska väl mest dit för att lyssna på våra klasskompisar som ska lira. Hoppas på en trevlig kväll! Nu ska jag käka min underbart goa kladdkaka!! 
vi hörs. puss

Bild från Eosen i torsdags som gick rätt dåligt, ja!

Tripp, trapp, trull.


Njomza och Emelie. 

ibland blir det inte bra...

Heeeeejjjj!!!! jag har lite smått panik. Hittade en fästing i min säng innan och sen bara försvann det och nu hittar jag inte den. Jag vägrar att gå och lägga mig om jag inte hittar den!!! brrrrr, hatar fästingar. De är nog de värsta kryp som finns. Ibland undrar jag varför Gud skapade dom ;) haha, men dom kanske är bra för nåt dom med. Vad vet jag!! Förövrigt så har det varit en jobbig dag. Är så totalt onöjd med musiken på våran musikal idag. Det fick mig att tänka att jag aldrig mer vill sjunga eller stå på scen. usssccchh!!!! jobbigt.
Nu ska jag leta vidare efter den äckliga krypet!!! See you laateeer.

Mina underbara mates. Miranda&jag är steeentuffa. haha

A cinderella story.

Goood sen kväll! Har precis kollat på a cinderella story. Tycker verkligen att den filmen är så mysig. En riktig tjejfilm. Imorgon ska vi visa upp en musikal som vi ändrat om lite.. Vi har utgått ifrån sagan Tumme Lisa. Vi är fem stycken i vår grupp och jag kan säga redan nu att det kommer gå åt pipsvängen ;) Har huvudrollen och kan inga repliker typ!!!! Ne borde väl genast försöka sova nu, så hörs vi imorgon igen. Gooodnatt.

Såhär pepp är jag inför morgondagen..............eller inte ;)

crap.

Det blir sommarskola för min del. Klarade inte godskänt i matte A. Nästan lite pinsamt men har man inte lätt för det så har man inte. Sitter och lyssnar på Kevin Max. Han är braaa!!!! Lyssna in honom på spotify vettja.
Förövrigt så gjorde jag mitt sista prov idag. Hur gött som helst!!!
Annars mår jag helt okej, borde väl inte klaga..  har inget kul o säga :(
åååååååhhhh, förövrigt så vill jag iväg ett tag!!!

Vill hiiiit!


Be strong my friend.

Ikväll sänder jag iväg min bön för dig.. kommer att fortsätta be tills det är bra igen!!! För de kommer det att bli.
Kämpa på min vän. <3


Tranformers 2

Nu har jag precis kolla klart på transformers 2. Riktigt najs är den! Har sett den några gånger innan men tycker fortfarande att den är grym. Kom på att ja hade lovat mamma att vika lite tvätt. haha, får väl ta o göra det nu innan jag kryper ner i min sköna säng. godnaatt!!

bra skit.

varför ska det va så tråkigt.......

Att pluuggaaaa?!?!?! Orkar inte sitta inne och läsa 70 sidor om krig hit och dit. Vill bara ut, vill vara fri från allt plugg. Har en sån fruktansvärd huvudvärk nu också..  Kom och rädda mig ifrån detta!!blääää

History.

Nu är det dags att plugga historia!!! ca 70 sidor har vi till detta prov som är på onsdag. Det är bara att sätta igång.. Vi hörs lite senare!

suck för denna eländiga bok.


Gillar söndagar som slutar bra.

Good kväll! :) Hur mår ni? Jag mår iaf rätt bra. Har haft en härlig söndag. Åkte ner till Haverdal imorse för att städa farmor och farfars sommarstuga och även för att fira min kusin Joel. Amanda och jag smet ifrån städandet en stund och gick ner till havet. När jag kom hem till lilla ss igen så blev det lite gött häng med Lotta och Annie. Det blev även en superdupergod glass :) nu funderar jag på att kolla film. Har ni något bra filmtips?!?!?
puss




haha. snygging


Elsa njöt av det fina vädret.

Amanda fortsätter att vara cool. haha


Farmor.

Simon.

hahah, Amanda!!!!

Joel lånade farmors rollator lite ;)

Spring.

Våren är här nu! Det har varit varmt och skönt idag. Lite regnskurar hit och dit men det har bara varit skönt ;) Funderar på att gå o lägga mig snart. Ska upp rätt tidigt imorgon. Kvällen blev trevlig. Hängde i kyrkan med lite folk och käkade pizza och hade det allmänt gött :) Ne nu orkar jag inte skriva mer.. Vi hörs väl nångång imorgon igen. puss

Pappa målar huset.

Mamma målar.

Nyvaken och måttligt pepp på att måla huset.

Det var bara att ta tummen ur och göra det ;)

Sara och Noe var på besök.

och det var även Luka.

haha, det blir lite lek.

Den lilla fågelungen som vi räddade livet på ;) Den hade inte ens öppnat ögonen.

saving life.

Just nu är denna fina familj här :) Noe, Luka och jag hittade en alldeles nyfödd fågelunge som trillat ur sitt bo. Men efter en bra stund så lyckades vi till slut lägga tillbaka den i boet som var nere i en gammal pump!!! Har även vart duktig och målat huset och gått en promenad idag! Nu ska jag springa iväg.. Vi hörs senare! ciaaao

:)


Releaseparty.

goooodafton! Nu är jag dööötrött verkligen. Kvällen var väldigt trevlig. Det blev en sväng till hillerstorp för att supporta våra kära polare från klassen som hade releaseparty. De har precis släppt en demo :) Tummen upp för det (Y) Morgondagen ser slapp och skön ut. Det kanske blir att gå en långpromenad. Vi hörs imorgon igen. sov så gooottt :)

Urban Chaos var namnet.

tuppluren.

Godkväll! Vaknade för en liten stund sen. Inte bra att sova bort hela eftermiddagen :/ haha, förmiddagen var lite ansträngande. Först skrev man prov i 2 timmar sen var det dags för sångtenta direkt efter. Var nervös och svettades som en gris!! Så galet skönt när det var över. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen får vi se vad helgen har att erbjuda.. Kanske en tripp till hillerstorp?


trötter.

seg dag. Men en härlig promenad blev det allt till kvällen. Mathilda och jag är hurtiga som vanligt. haha! Imorgon har jag andra delen i nationella matte :O Längtar inte. Och inte nog med det så blev min sångtenta också flyttad till imorgon. Precis efter matten!!!!! Släng gärna iväg en liten bön för mig imon bitti. Nu är det dags för mig att sova så jag orkar morgondagen. Godnatt allesammans :)

Känner mig lite såhär inför morgondagen...

En riktig ESMK morgon/middag/kväll.

Ännu en lång och händelserik dag är snart över. Imorse bar det av till store mosse och sen vandrade vi omkring i skogen vid Marieholm. Solen tittade tom fram och man blev äckligt varm. Direkt efter skolan drog alla esteter till mitt lilla samhälle, för där var det dags för den årliga vårkonserten. ´Mycket bra var det! Nu ska jag inte babbla en massa mer. Här kommer bilder från dagen... dock tagna med min sämsta mobilkamera :/ Godnatt!

Emelie använde sina glajjor trots att solen inte var framme ;)

Emelie posar gärna.....med glajjor.

John och Anton.

Frugis och Solla.

Peppade var vi allt ;)

Att dom alltid ska hålla på dessa tjejer ;) haha



Sen var det dags för mat. (Y)

HAHA! Emelie är knäpp.


Emelies kom på en smart idé......

Super Mario var pepp på att kolla på mossor och lavar.





Ännu är matpaus :)

hahaha, man blev trött i både kropp och själv efter denna dag.

Kvällen avslutades med konsert i torghuset. Tummen upp för det!


Lång dag.

Nu ligger jag äntligen i min goa säng. Asgött verkligen! Denna dag har kännts jättelång. Det blev en promenad med Mathilda, galet va hurtig jag kände mig idag. Hade keps och redig sportjacka på mig ju ;) hahah! Sen så drog jag till Emma en stund och där var det pokerspelande på gång. Inte nåt på mig tror jag. haha, ne nu måste jag väl sova. Morgondagen blir lång och händelserik. Godnatt på er! kram

haha.

Poker hos Emma.

jadu..


Promenaaaaaad.

Nu har Mathilda och jag varit dåliga på att gå långa promenader. Så nu är det på tiden att vi går en bra promenad, men får nog dock ta det lite lugnt eftersom jag fortfarande är hostig. Sen blir det nog lite poker av alla saker som finns o göra :O haha, får se hur det blir med det ;)  Vi hörs lite senare.

Mathilda is bruuuutal ;)

Tiden är snart inne......

för mig att för en gångs skull somna tidigt eller iallafall tidigare än vad jag brukar. Det  behövs för min rethosta som snart har övergått till riktigt pain in the aasss -ont!! Halsen blir sakta men säkert bättre tror jag. Dock försvinner rösten mer... Inte okeeej!!! Måste bli bra i halsen tills på torsdag då jag har beting i mitt huvudinstrument. (Sång) Nu ska jag inte babbla en massa mer. Säger goodnaatt nu!!! pussohej!

Shalom 08. Efter ett antal dopp i det iiiskalla vattnet låg jag sjuk i en vecka.
Men fett väärt var det ändå!!

Förövrigt så längtar jag tillbaka lite smått till tre dagar :)
Sjukt bra konferens!!

Dumma dumma snuva.

Urk, usch, blää, fyy!!! Bort dumma snuva. Så jobbigt för man kan inte sova på nätterna trots att man har ca 10 kuddar. Okej, nu ska vi inte överdriva men har iallafall några extra. Det blir nästan så att man halvsitter/ligger ner ;) Ska inte klaga allt för mycket nu... Nu ska jag ner och dricka te. Vi hööörsss!

Känner mig lite såhär just nu... haha!

rethosta

Har börjat hosta mer och mer nu. Inte okej!!! Har inte tid att bli sjuk nu i dessa stressiga tider. Så boort boort eländiga hosta! Snart får jag allt gå ner och göra lite te. Vad är era bästa huskurer emot förkylning?
Owl city är bra o lyssna på när man känner sig lite hängig i kroppen.. Man blir på något sätt lite piggare :)
Lyssna in denna mysiga låt!!
Owl City – The Saltwater Room
 


Nysig kväll.

Heeemskt vad jag ska nysa hela tiden! Det kittlar i näsan hela tiden.. Nu har jag precis övningskört. De ni! Jag tycker faktiskt att det gick väldigt bra. Behöver dock en kudde o sitta på. hahah, så är det när man är för liten.
Imorgon börjar en ny skolvecka och det innebär en hel del att göra. Ska försöka tänka positivt!! Det är ju trots allt inte långt kvar nu.. Tänkte att detta inlägg skulle innehålla något intressant men det blev visst inte så :/ Men nu orkar ni inte läsa mer ändå.. haha, så godnatt vänner!  Glöm inte att farsan in daa heeaaven älskar er feett megasuper mycket!!!  kram

En sjukt gammal bild ifrån Nyhem, vilket jag börjar längta till en massa nu :)

Befinner mig i stugan.

Tjohoo!! Just nu befinner jag mig i stugan som ligger i Laxvik lite utanför Halmstad. Kom ner hit i fredags kväll. Har verkligen haft det mysigt här med familjen. Igår passade mamma och jag på att shoppa lite :) Det blev faktiskt en del. Bla en bikini vilket jag verkligen behövde!!! Nästan pinsamt att säga hur länge jag haft min andra. haha..Nu ska jag städa lite här och sen bär det nog av hemmåt. Vi hörs sen :) pussshej!

I laxvik på vintern.


Halsen bränner.

Godmorgon säger jag! Gick nämligen precis upp och snart är det middag ;) Så smidigt! haha, men vaknade av att det brände och en väldans värk i halsen på mig. Inte okej!!!! Hittade en stark tablett som jag tog så snart blir det nog bättre. Sen får det bli att dricka en massa te också så man kurerar halsen lite :) Vad händer för er idag då?  Jag hade hoppats på lite sol idag men icke. Men vem vet, den kanske kommer trots att det inte ser så lovande ut nu. haha. Vi hörs sen!

Te kommer det att bli idag.

En kväll med flickorna.

God afton! Jag kom hem för en stund sen. Har varit hos Mathilda hela kvällen. Väldigt mysigt har det varit :)
Har allt för mycket på mitt hjärta nu men orkar inte skriva ner något av det faktiskt. Inte så värst intressant för den delen heller.. Vi hörs imorgon . puuss

Gammal bild från Mysans födelsedag. Ikväll var vi dessa tjejer plus två
till ;)


Kvällstankar.

God sen kväll! Kvällen min blev först räddad av att min käre vän Charlotte kom förbi mig efter att jag ringt henne och nästan bölat efter hjälp med matten. Sen drog jag till Annapluttbakker! Där var det en massa härligt folk :) Riktigt trevligt faktiskt. Nu kommer mina kvällstankar tillbaka......som vanligt. Får försöka sova bort dom!!!!!! Blir frustrerad.  Nu säger jag godnatt till er alla. Hoppas ni får sova gott :) Jag ska försöka att sova bort alla eländiga tankar... Lär inte bli lätt men försöka skadar ju aldrig.  pusshej!

Dessa fina tjejer stod för det lilla partajet ikväll. Tack såå oerhört mycket till er! <3

Skulle vilja byta hjärna med min underbara vän Charlotte.


Ångest.

Bryter snart ihop av detta..... 
Hatar denna eländiga känsla.... Självförtroendet är på bottnen när det gäller denna hemska MATEMATIK!
Intalar mig själv att jag inte kan, det går inte, jag vill inte...
Tack och hej för mig!!!!!!!


Midnatt.

Gillar inte tiden efter midnatt när man inte somnat. Som jag sagt tidigare är jag ingen direkt "tänkare" men efter klockan 00.00 så blir jag nog det iaf ;) haha. Ska försöka att bara blunda och be en aftonbön. Det är avslappnande!
Vi hörs imorgon igen.

Kappelmark & Kanmert.

Skulle skriva ett inlägg om två killar som säger sig hata bloggar och tror nu att om jag kommer skriva ett inlägg om dessa två så kommer sjukt många fler läsa mig blogg. Tvivlar på detta starkt! Men man vet ju aldrig ;) De här killarna går iaf sitt sista år på estetiska programmet med inriktning musik på Gislaveds gymnasium. De är båda lite smått tokiga med det hör väl till esteter ;)  Så vitt jag vet så är Victor en busy man. Men David kanske inte är det så tjejer pass på ;)  David har kommit in på musikhögskolan i malmö. Lirar väl lite allt möjligt tror jag. Verkar som han kan det mesta om musik. Victor har jag lite mindre koll på. Han lirar iaf trummor  och är duktig på att skapa konst. HAHA! Nu blev det ett seriöst och fint inlägg om dessa pajkar. Hoppas ni blir nöjda nu!!!!!!

David Kappelmark.

Victor Kanmert.


Wallander tonight.

Sitter och kollar på Wallander med pappa. Har också gjort färdigt mitt arbete i samhällen. Känns så galet gött! Sen om det är bra eller inte orkar jag inte tänka på nu. Nu har jag iaf skickat in det. Är inte så värst trött faktikst. Kan bero på att jag sov rätt länge idag så det lär bli svårt att somna inatt. Om jag inte kan somna sen så lär vi höras ännu en gång. Kraam

Wallander är ganska najs ändå.

Min söndag.

Min söndag har varit riktigt piss. Sov alldeles för länge och när jag väl gått upp så var jag tvungen att börja skriva på min uppsats. Så tråkigt verkligen! Har suttit och skrivit på den hela dagen verkligen. Varit sur som rackan över detta väder och över att jag är så lat. Har lite smått ångest inför nationella matte som vi har på onsdag. åååhhh!!! Bajs! Men tror det blir pizza ikväll. Det är ett litet plus. För jag är vrååålhungrig. 
Nu ska jag skriva det sista på denna sketna uppsats :O Vi hörs sen.

Drömmer mig bort till Sarasotas fina strand Siesta Key.


En massa att göra.

Jag borde verkligen inte ligga kvar i sängen och dega. Har en massa som måste göras, skriva ett helt samhällskunskapsarbete och det ska vara färdigt imorgon, räkna matte, spela gitarr, göra musikteorin, städa. Orkar inte något av detta egentligen men puuuh en del måste göras iaf!! Det är bara och bita ihop, lite senare kanske jag kan ha roligt och hänga med mates.... om jag hinner förstås. Nu ska jag göra lite nytta här i livet, så vi hörs senare :) ciao!

Gömma sig ifrån alla skolarbeten vill jag göra.

Konfirmation the whole day.

Nu är jag hemma igen efter att varit hemma hos mina kusiner och firat både Joel som fyllde 10 år idag och Simon för han konfirmerades. Det har blivit en massa god mat och allmänt soft kväll. Imorgon ska jag skriva ett helt arbete i samhällskunskapen. Bläää! Men det måste göras :/ Nu ska jag springa och byta data.. Vi hörs!

haha.

En del av konfirmanderna.


Konfirmation.

Heeej! Usch jag borde ha gått upp tidigare för att börja skriva på min uppsats. Självklart så gör jag det dagen innan den ska lämnas in. Så typiskt! Men nu kan jag inte göra så mycket åt saken förutom att lära mig av detta ännu en gång att man inte ska göra allt i sista sekunden ;) Nu måste jag hoppa in i duschen fort för sen ska jag på konfirmation till min kusin bla. Vi hörs ikväll igen :) Ha en fin eftermiddag och kväll! puss

Jag och Amanda ifrån vår konfirmation.


Fotboll och musiktävling.

Gooood kväll! Eller nu är klockan rätt mycket så man kanske säger god natt :P Denna kväll blev bättre än förväntat. Det blev först fotboll. Våran ungdomsledare i pingst spelar i A-laget så vi var där för att hejja lite. Sen drog vi till kyrkan och där var det gött häng och en musiktävling som fotodempan höll i. Tummen upp för det! Här kommer sooomee pictures.

Fotboll vare. Sviiinkallt för den delen också.

knäppa men underbara vänner.

David och Frida.



Vår kära norrländska ungdomsledare Lucky Luke.


Försökte lira lite trummor. Gick inge vidare. haha

Thank yoooou New York ciiiityyyy!!

haha.


inte min dag.

Har suttit här och degat sen jag kom hem från skolan. Skulle ha börjat på samhällskunskapen men har inte pallat ta tummen ur och det gör mig stressad för kommer inte ha så mycket tid i helgen :O Blääää. Jag är sjukt negativ idag. Snart ska jag ut i detta skitväder också. Kommer ju blåsa iväg!
Okej! något positivt med denna eftermiddag är Saosin. Gillar dom sjukt mycket alltså :) Sen lyssnade jag precis på Good song med Salem Al Fakir. Perfekt låt om man är lite allmänt down.. Den piggar upp :) Hoppas ni haft en lite bättre eftermiddag än mig. Vi hörs väl förmodligen i kväll/natt. kram

Hans musik får mig på lite bättre humör. 

 

No peace.

Det är fredag och heelg :) Måste sätta igång med mitt samhällskunskapsarbete. Men har verkligen ingen ork. Det blåser för mycket, jag tänker för mycket.. Hatar detta!!!!!! Men det känns som jag har rätt i mina tankar.
Blääää. Ska dämpa min lilla ångest med choklad :) Tack gode Gud för chokladen, vad hade jag gjort utan den.
Denna eftermiddag kan bara  gå o döööö. haha, shit! jag klagar som bara den :O
Nu ska jag käka ihjäl mig på choklaaaaad! hejdå.

mörk och trist. humöret är sådär lagom opepp.

farmor gillar jag.

Godkväll! Nu får ni allt kommentera lite och säga vad ni vill att jag ska skriva om!!!!! :)
Var ute en sväng innan med Mathilda och Emma. Magen hade blivit lite bättre. Sen gick jag förbi farmor och farfar. Åh! Farmor är så mysig. Hon är verkligen såå underbar!
Tänkte lägga ut lite bilder från invigningen av tre björkar. Bilder är ju alltid kul!! eller?  Sitter i min goa soffa och lyssnar på asskön musik.
Nog med skrivande. Här kommer lite bilder :)

en clara.



haha. oj

Sen var det dags för fotboll.


Jag valde att lira lite volleyboll istället för fotboll ;)

Mysan.
För mer bilder kolla in facebook!!!


Another day.

Heeej!! Har ont i magen idag igen :( inte alls kul! Vill ha en massa godis nu och bara nån som kan stoppa om mig och säga det går över snart Clara ;) Ska vila lite men sen måste magen min ge siiig alltså för jag ska bestämt ut på en långpromenad!!!  Allt bra med mina fina (få) läsare? :) Om ni vill att jag ska skriva om nåt särskilt så sääääg det för allt i världen!!! Vi hörs lite senare.

saknar värmen i florida.


klumpen i magen.

Har kommit på att jag inte gillar kvällar/nätter. Särskilt på vardagarna. Inte för att jag tycker det är läskigt när det är mörkt eller så utan att jag verkligen börja oroa mig över saker som jag antar att jag egentligen inte behöver oroa mig över. Men gör det iaf och tänker ovanligt mycket framåt denna tiden på dygnet. En tanke flyger upp i huvudet på mig. En bra tanke från början, men som jag sedan bygger på med en massa och till slut sitter jag där och vill bara skrika ut för att tanken tynger mig så..  Ville bara få ur mig detta!!! Över och ut! ciao.

Då vare klippt.

Tjoho! Har precis varit lite duktig. Har läst igenom lite sidor i naturkunskapen och gjort lite frågor tills imorgon då vi ska ha redovisning. Det blev ingen matte idag :/ Dåligt av mig. Men det får bli imorgon istället. suck, börjar få tillbaka värken i magen nu. Inte okej!!! Men ska knarka ipren och alvedon nu ;)
Var ute och gick en sväng innan, träffade en vän en snabbis. Sen när jag skulle hem så fick jag ett ryck att jag skulle springa hela vägen hem och då gjorde jag det. haha, kände mig riktigt duktig när jag kom hem ;)
Snart kanske jag borde sova. Vi får se om jag skriver nåt mer ikväll annars så hörs vi imorgon :)
pusshej!

Tycker ni inte att man får unna sig lite choklad när man har ont i magen?!

Hittade lite gamla bilder på mobilen.

Kusinen min. Hon är singel! Killar pass på ;)

Unite 08/09. Min underbara vän Charlotte.

hmm

[email protected]

Mysan och Clara.

Anna och Malin.

Min otroligt söta brorsdotter Alice.

Avslutar med en riktigt snygg bild. Lovar att jag inte brukar se ut såhär.
Vi gjorde ett drama i kyrkan en gång för ett bra tagsen nu ;)

Dagens Barn.

Nu mår jag bättre i magen. Tack gode Gud för det :) Alltså igår var jag med Sofia en stund. Vi satt ute och pratade och så kommer det fram tre killar. Den yngsta var 9 år tror jag och de andra två var 11 år.
Först börjar de snacka om att jag och Sofia är lesbiska, sen använde dom sjukt mycket könsord. En av killarna va väldigt igång hela tiden. Han påstod att jag "knullade" runt med varenda kille jag träffade typ. Asså jag blev verkligen chockad! Visst Sofia och jag satt bara och skrattade åt det men ändå. De är inte särskilt gamla och använder så sjukt mycket fula ord och till en människa dom aldrig har träffat förr. Säger bara det....
Dagens barn. Tycker det var komiskt men ändå tragiskt. Aja nog om detta nu. Ska springa ner och äta :) Muuuums.
Vi hörs sen!

Sofia ;)

min mage mår inte bra.

God eftermiddag! Orkade aldrig skriva något igårkväll och nu har jag jätteont i magen :( Så det får bli att skriva lite senare. kraam

Aaaaajjj!

Efter regn kommer solsken.

Tycker att jag ser solen som försöker kika fram emellan molnen. Hoppas på bättre väder så jag kan gå en promenad :) Dagen började inget vidare. Vaknade ca 15 min innan bussen gick så det blev en riktig stressig morgon, sen skrev vi nationella prov i engelska hela förmiddagen. Har varit helt väck idag ;) Funderar på att sova lite. Det vooore najs! Annars så hörs vi sen :)
ciao


Känslan.

Har en konstig känsla inom mig.. Kan inte sova, kan inte tänka riktigt klart. Mina tankar flyger iväg och det är jobbigt..
Hatar att vara ensam ibland. Då kommer dessa eländiga tankar fram.
Det blir bättre imorgon!!!!! Ska försöka sova nu.    Godnatt!


Deep down.

Har precis varit ute en stund. Hann med att träffa Jennifer. Har saknat den tösen alltså! Min lillasyster <3
Har ont i huvudet nu, känner att jag anstränger mina ögon sjukt mycket. Dagen har annars vart bra! Efter skolan blev det häng med Amanda, Mathilda och Malin. Dom hade bakat scones när jag kom och sen en gryymt god kladdkaka. Förövrigt så mår jag bra, dock lite orolig över en massa olika saker, vilket jag kan vara lite då och då.. Har ni haft en bra måndag då? Åh jag sitter och lyssnar på Saosin. Har lyssnat på detta band några år och gillar dooom galet mycket! Här kommer lite länkar.

Saosin – I Keep My Secrets Safe
Saosin – On My Own
Saosin – Deep Down
Saosin – Changing
Saosin – Say Goodbye


Idag var vi hos denna tös. Hon är så bra verkligen!

Saosin. Lyssna in!!

Om ni vill veta.....

liiite mer om mig så läs igenom allt ;) haha!

1. är du kär? – nyfiken eller?
2. har du snusat? – har testat några gånger.
3. har du fimpat en cigg på nån annan? – haha, varför skulle jag göra det ;)
4. har du legat i sängen bredvid en kille? – Ja
5. har du blivit dumpad? -- vet inte om man kan kalla det dumpa, meen aa på sätt o vis.
6. har du blivit slagen allvarligt? - Neeeej (:
7. tar du droger? - Nix!
9. har du pussat en tjej? – jaa
10. hatar du någon? – hata är ett starkt ord. Tycker mindre om ;)
11. älskar du någon? – Jaa
12. har några av dina vänner svikit dig? - tro inte det.
13. har du djur? – Yes, två supermysiga hundar.
14. har du legat bredvid en tjej i sängen? - haha, yes. Jag och Malin delar alltid säng :O
15. hatar du dig själv? – Neej, verkligen inte!
16. gillar du orange? – Det kan funka ibland.
17. Har du haft sex den senaste veckan? – Nope.
18. har du nån sjukdom? – Inte vad jag vet, men skulle inte bli förvånad om jag hade ;)
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - haha, det känns som jag gjort det..
20. har du en gris? – Neeeej tyväärr! Jag som alltid velat haa det :(
21. har du en plattång? - Jajjemen!
22. har du en bror? – Två storebröder.
23. har du sjukt bra humor? – hahah, har humor under bältet.
24. är du brunett? – Yeeesbox!

25. gillar du att stå i duschen flera timmar? – Gillar att duscha varmt och länge, ja!
26. tycker du om hästar? - Aah särskilt Gandalfs vita häst i Sagan om de två tornen ;) Sjukt vacker!
27. har du en hund? - Yees, två stycken :)
28. har du skilda föräldrar? – Nej!
29. har du gått på simskola? – Aah, gick på simskola i havet tror jag tom ;)
30. Har du sagt bög till en kille? - Aaa några gånger. Men bara på skämt.
31. har du sagt fitta till en tjej? - Nej!
32. har du fuskat? – haha, om jag har ;)

33. har du en teve på ditt rum? - Nee :( men vill haa!
34. har du lunar? – hahaha, neej inte längre men det var inte så längesen jag tog bort mitt konto :O
35. har du msn? – Japp
36. har du en syster? – Många systrar i herren :)
37. har du bruna ögon? – Nej, har kattögon. Gulgröna typ ;)
38. gillar du att fotografera? – Det kan vara kul.

39. har du sett dig själv brinna? – haha aa faktiskt, på min sock.
40. hjälper du dina vänner? – Jag försöker verkligen :)
41. gillar du tacos? – jaaaaa verkligen!
42. tycker du att du är söt? – Isf det mer än snygg.
43. har du dansat? – Inte tagit lektioner men dansat det gör jag jämt och ständigt ;)
44. har du spelat fotboll? – Neej!
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? – hm. vet faktiskt inte.. kanske.
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? Jag brukar stå och intervjua mig själv på engelska framför spegeln. haha
47. har du ätit sniglar? – neej, usch bläää!
48. äger du en locktång? - Jaa den ska nog finnas nånstans, men använder inte den.
49. gillar du att tugga tuggummi? – Aaah, gör det i stort sätt hela tiden.

50. borstar du tänderna varje morgon och kväll? – Aaah om jag inte glömt tandborsten nångång om jag är borta.
51. gillar du kläder? – Jaaa verkligen :) Sjukt kul med kläder!
52. hatar du falska vänner? – mina vänner är inte falska.
53. gillar du att räkna matte? – Matte är det väääärsta jag vet.
54. älskar du någon ? – Jaa!
55. Har du gråtit inför en vän? – En massa gånger.
56. kan du sjunga? – Folk påstår det.
57. Har du sett nån dö? – nej.
58. säger du vad du vill? – eh, jaa!
59. Är du stor? – haha, nee det tycker jag inte. 
60. vad är ditt hela namn? – Från grund och botten, Carolina Stojanovic. Nu heter jag Clara Carolina Sjöman ;)
61. kan du tala spanska? – hahah, kan väl säga hej, hur mår du?
62. är du kortare än 1.60? – Aah sist jag mätte mig så var jag 1.59 :O 
63. älskar du sommaren? – Sjuuuukt mycket.
64. älskar du vintern? – ibland är den supermysig.
65. har du mer än 6 par skor? – hehe, oja :D
66. Duschen? – Den gilllaar jaaag!
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? – haha, självklart ;)
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? – Har nog tre tror jag.
69. gillar du att städa? – Gillar och gillar vet jag inte men om jag har feeet musik i öronen, då är det iaf inte lika tråkigt.

70. gillar du att sova länge? – Jaaaa verkligen :D
71. har du vart med om en olycka? – Aa.
72. är du förvirrad? – hahah, jag är en mycket förvirrad människa.
73. har du mer än 6 par byxor? -  Yees.
74. har du förlorat en vän? - nej inte av att vi blivit osams iaf.
75. gillar du att shoppa? – Ibland så kan det vara kul, ibland är det dööjobbigt!
76. har du varit i paris? – Jaao.
77. gillar du ormar? -  Har inget emot dom.
78. klarar du dej själv? – Gillar inte att vara ensam, det får mig att börja tänka på en massa dåliga saker.
79. har du lagat mat? – haha, jaa det har jag!
80. är du klantig? – Aa rätt klantig är jag nog :P
81. har du foppatoffler? – nepp
82. har du mer än 20 låtar på din data? – Ojaaa!

83. sminkar du dej innan skolan? – Inte varje dag!
84. har du träffat en kändis? – Jag känner den coolaste av dom alla ;)  J    E    S    U    S.

85. har du mer än 7 par nagelack? - Jag har inte, men mamma har och dom lånar jag ibland.
86. har du busringt? – hahah, alldeles för mycket.
87. har du skällt på din bror? – hahah, aa senast idag tror jag.
88. har du en vän som skiter i dig? – Nej, det tror jag verkligen inte.
89. har du velat göra saker men vågar inte? – Aaaa verkligen!
90. sover du med nått gosedjur? – Neej de ligger i soffan några meter ifrån mig.
91. har du åkt nånstans utan att du får? – Aaa det har jag  gjort allt för många gånger :O
92. vill du bara bort ibland? – Jaa det tror jag nog alla vill nångång..
93. har du tältat? – yeees, men gillar de inte så mycket.. Fast kanske med rätt person :)
94. har du bränt dig? - Aaa.
95. har du lekt med levande ljus ? – Ja
96. har du lekt anden i glaset? – Neeej och det skulle ja aldrig göra heller.
97. skäms du ibland? – Jaa och ibland allt för ofta.
98. bor du i skåne? – Neeesh :D SMÅLAND!
99. gillar du hip hop/rap musik? - Nja, kan lyssna på det ibland men det är ingen favorit.
100. är du på sista frågan nu? - Inte riktigt än.
101. är du singel? – Ja
102. har du flygt flygplan nån gång? – Aaa många gånger.
103. har du kul just nu? – Njaa inte jätte, ligger och väntar på att nån fin människa ska rädda min kväll.
104. är du blyg? – För det mesta inte men kan bli sjuukt blyg ibland ;)

PUUUH! Om du orkat läsa enda hiiit. Jaa då är du inte dålig!! :D


tre björkar

Ååååh vilket underbart väder det har varit idag. Kom precis hem från tre björkar.
(ett missionshus strax utanför smålandsstenar) Det var en pyroman som brände ner det gamla så nu är det uppbyckt på nytt. Asfiint verkligen! Efter att det varit invigning av det idag så spelade ungdomarna lite fotboll. Jag och Pernilla lirade lite volleyboll istället. Saknar volleybollen riktigt mycket nu faktiskt :(
Snart ska jag gå på en promenad med åtminstone Mathilda. Får se om det är några fler som är på denna ljuva vårkväll! Vi hörs kanske en gång till lite senare :)

happyface.

hela familjen hemma.

God middag :) Det är superfint väder ute och jag är på bättre humör idag.... tror jag iaf.
Efter att vi vart på tre björkar igår så drog ett gäng till Emma's place. Vi lekte både kändisleken och vinkleken.
Tidigare på dagen var Mamma, Alice och jag i Burseryd på cirkus. hehe, det var trevligt faktiskt!
Snart ska vi äta och sen drar jag upp till tre björkar igen. Vi hörs lite senare ikväll. puss

Alice och mamma.

Löda som spelar.


Tjejkväll in daa church.

Asså denna kväll har vart så otroligt mysig. Vi hade tjej/killkväll i de olika kyrkorna. Killarna höll till i missionskyrkan medans vi tjejer hängde i pingst. Det var Anna och Frida som stod för allt gott! Taaack ska ni ha :) Ni gjorde verkligen denna kväll sååå mysig. Det blev scones, te och en maaasssa choklad ;)
Och vad är en lady's night utan nåt tjejsnack?! Det blev en massa snack om allt möjligt. Så tack till alla tjejer som förgyllde min kväll!!

Mina fina tjejer.

RSS 2.0