Trökväder.........

men jag är för en gångs skull inte depp för det ;) Kom hem för nån timme sen efter ett par helt fantastiska dagar på Fotö. Livets ö! haha. Ska försöka ha ett inte allt för långt inlägg nu ;) Men jag kan börja med o säga att jag är så glad att jag åkte dit! :) Åkte dit i onsdags. När jag väl var på fotö så kommer Samuel och Marcus och hämtar mig med båt och vi drar ut på holmarna=småöar. (man får alltid lära sig något nytt när man träffar dessa öbor) Där hängde vi ett tag. Sen blev det gött häng hela kvällen/natten. Samuel som jag fick bo hos var alldeles för snäll emot mig ;) Så jag ska bjuda tillbaka i mängder!! Vi sov länge dagen därpå. Hela gårdagen blev det mycket filmtittande och god mat! :) Även sjukt gött att träffa Petter, Marcus, Jacob, Hanna, Johannes och Anton. Det blev en sen natt denna natten också. Tror att Samuel och jag snackade till halv 6 imorse. Denna dagen har vi bara slappat. Det har varit ett par GÖDIGA dagar på den mysigaste ön. Med awesome people!  
Nu ska jag äta och sen ut i detta ruskvädret ;) Kanske blåser jag bort!! hih. Ha en toppenkväll! kram

Anton, Samuel, Petter, Jacob och Marcus.

Fotö. Så galet mysigt!

Café Boa om jag inte minns helt fel. Mysigt ställe :)

Fotö.

Godmorgon! Jag är uppe tidigt för att vara jag ;) Idag bär det av till den lilla ön fotö som ligger i göteborgs skärgård :) Det ska bli väldigt trevligt! Har mycket goa vänner som bor där. Blev så glad när jag vaknade idag och såg att det var strålande sol. Nu måste jag springa. Vi hörs igen om nån dag! kraam

Inception

Då vare dags igen.. Kom väl hem för en timme sen eller något. Charlotte och jag bestämde oss för att gå på bio ikväll. Det blev Inception. Både Charlotte och jag satt som två statyer hela filmen. Den var spännande rätt igenom. De första 20 minuterna tänkte jag att den här filmen kommer jag aldrig fatta men sen blev den riktigt bra! Den är så svår att beskriva på något vis. Men se den!!! :) Har även hunnit med att vara i Danmark idag med familjen. Mycket trevligt! Men nu ska jag försöka sova tror jag ;) Godnatt på er!

Alice och Mamma.

Alice och Pappa.

De tre syskonen.

här igen.

aw. Mamsen och Papsen.

Jag och brodern.

Får inte glömma den berömda glassen.. Superdupergod!

Long time ago.

Det var inte igår jag skrev här. Men har inte orkat skriva nåt plus att jag knappt sitter här nu under sommarn ;) Idag har familjen och jag varit i Varberg. Min äldsta bror och hans fru skulle egentligen åkt luftballong men det blev inte så för vädret var lite ostabilt :/ Så vi åkte ner till Varbergs hamn och strosade omkring lite.
Vad gör ni i sommar?! :)  Ska försöka bli lite bättre på att uppdatera. Jaja! Nu ska dom spela spel här. Vi hörs imorgon! ciaao

Philip, Hanna, Alice, Clara och Mamma.

Alice.

Mamma och en måttligt pigg Clara.

Mor och dotter.

Roadtriiiip.

Goddagens! Idag sov jag länge.....som vanligt! Måste komma in i lite vanliga rutiner. Eller kanske inte riktigt än ;) Än så länge har jag inte gjort ett skit. Borde laga mat snart och gå en runda med hundarna. För lite senare när min fina vän Emelie har slutat jobba så drar vi till mitt älskade småland för att träffa lite trevligt folk. Det blir fett! Nu ska jag väl ta tummen ur och gå en sväng med jyckarna ;) Ha en toopppendaag!

Saknar det röda.

Rebecka&jag. Saknar oss. Vill träffa denna tös.


A-team.

Igår var vi några stycken som drog in till Halmstad city och kollade på Bio. Det blev A-team! Riktigt bra actionrulle måste jag säga. Ett hett tips :) Annars är jag sjuuukt sugen på att ta ett bad. Vad kan det va ner till havet härifrån?! 100 m eller nåt. Vet inte om det ens är det. Men pallar inte gå just nu. haha
Försöker förbrilt få tag i nån som kan göra mig sällskap!!!  Nu blev det tom tråkigt att skriva. Så hejdå! Vi hörs inatt eller nåt ;) ciaao


saknar GF übermyyycket.

A-team

Här händer det inte mycket....

Oj här skrivs det inte mycket alls!! Men jag vill inte sitta inne och ruttna när det är så fint väder som det varit de senaste dagarna. Sen har jag fortfarande inte min data och kan därför inte lägga upp bilder jag har tagit. Det är lite surt. Men här kommer ännu ett bra musiktips från en kille som var på GF iår. Paul Colman är denna man.
Hans texter är simpla men berörande. Lyssna gärna in honom! :) Annars händer väl inte så mycket i mitt liv. Idag har jag sovit, sovit, sovit och soviiit. Nu får det vara nog för ikväll.  kraam på er!  
Paul Colman – The One Thing
Paul Colman – Holding Onto You

Paul Colman

gaaart.....

Fick jag lära mig att det betydde galet av några härliga fotöbor. Gullbrannafestivalen är över för iår. Lite tråkigt men nu får jag peppa inför annat ;) Festivalen var i vilket fall GRYMT bra iår! Mycket bra band, underbart häng, sena nätter och galet bra väder :) Kan det bli bättre eller?!?! Tro knappt det. Tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder eller tips på band som var där som är heeelvärda att lyssna in. Men hinner inte nu för ska iväg en sväng till Gullbranna. Kan dock tipsa er att lyssna in mina goda vänner från fotö. De är fantastiskt härliga killar :)  nu ska jag kila iväg. Hörs!
http://www.myspace.com/missgracetheband

foodddöööö

Peppar GF

God kväll! Har haft en riktigt go kväll med tjejerna på stranden. Det blev kubbspelande och allmänt fint häng. Nu kurrar magen på mig något hejdlöst! Borde ta nåt o äta innan jag går o lägger mig. Det får bli godis ;)
Imorgon börjar GF = Gullbrannafestivalen. Ser fram emot detta :) Träffa en massa folk och gå på en massa bra konserter, möten osv. Nu blir det nog inte så mycket uppdateringar men det får gå ändå. Har heller inte kunnat ladda upp bilder på den här datorn :( Vilket suger! men det kommer nångång. Nu ska jag nog sova... Ska bara lyssna på lite bra musik. GODNAAATTTT!!!!

ps. Glöm inte bort att du är värdefull.

GF för ett antaaaal årsen. Matilda och jag med några killar av Delirious.


God is good.

Orkar inte skriva så mycket ikväll. Men har haft en trevlig och soft kväll med mina norska polare och Alice Ankarberg. Vi var på en andakt i kyrkan. Längesen jag var på en helt vanlig liten andakt. Det gav mig oerhört mycket. Är tacksam till Gud. Nu ska jag alldeles strax sova. Imorgon blir det häng med en fin tjej som heter Emelie. Det blir nog stan förhoppningsvis ;) Godnatt på er! kraam

Emelie är en fantastisk tjej.

My Love


Ett av soundtracken ur Eclipse.

Är sugen på godis...

God eftermiddag! Här har jag suttit ganska länge nu. Har inget annat och göra. Funderar på att dra till Gullbranna en liten stund. Jo i fredags så var Charlotte och jag på Eclipse i Halmstad. Den var riktigt bra tycker jag. Mycket bättre än både ettan och tvåan. Så Twilight och New Moon, släng er i väggen ;) haha.
Annars har det blivit långa strandpromenader med vänner, legat på stranden, ätit en massa onyttigt. Och nu  går jag snart av så sugen jag är på godis. Vill ha en stor marabou mjölkchoklad!!!
Ska väl snart försöka ta tummen ur och göra nåt vettigt, har inte ens tagit på mig ordentliga kläder. Vi hörs kanske lite senare. Ciao!

Eclipse.


En fantastisk kväll.....

Har jag haft :) Ett par otroligt goa värnamobor kom på besök för att käka en massa kladdkaka. Vi satt ute i det fina vädret bland en massa knott som höll på att äta upp oss men vi hade det bra ändå. Det blev en massa sång och gitarrspelande av bla vår duktiga Niklas Pettersson. Kolla in hans myspace vettja :) Skillad kille de där ;)
http://www.myspace.com/niklaspetterssonmusic 
Helvärd kväll och det behövdes verkligen.. för min del iallfall. Nu kanske jag borde sova. Ska ju upp halv 7 imorgon. Sista jobbdagen. Pepp! Sen "flyttar" jag ner till Laxvik. Har packat ner huuur mycket kläder som helst. Men nu är det dags att sova. Godnatt!!

Ett underbart gott gäng.

RSS 2.0