Önska

Ibland önskar man att man kunde vara snäppet bättre... idag är en sån dag eller denna natt kommer bli en sån natt då jag känner att allt jag gör är dåligt. Ibland duger man inte till mycket, känner mig inte välkommen längre...
Önskar att jag kunde va bättre..
/ gipped_jejt

det närmar sig.

Idag är en sån dag då jag blir irriterad för minsta lilla och tänker på en massa skit! Har i allafall precis kommit hem ifrån Värnamo. Mamma, pappa och jag var där en sväng. Mest för att jag skulle övningsköra. Det gick bra. Är verkligen såå sugen på att ha körkortet nu. Fyller ju 18 på söndag så nu är det inte jäättelångt kvar...förhoppningsvis
Ska gå ut en sväng nu.
/ C
Sommaren 10

Allt i ett!

Här har jag inte skrivit på väldigt länge nu. Vet faktiskt inte varför det inte blivit av. Antar att det ändå inte är så många som bryr sig vad jag gör på min fritid. haha! Borde väl ha nåt tema som är intressant att läsa om kanske?!
Den senaste tiden har det förmodligen inte hänt så mycket eftersom jag inte skrivit. Det har för det mesta flytit på i skolan, vi har hunnit med en friluftsdag som var riktigt kul faktiskt. Jag och några till ifrån klassen körde gokart!
På helgerna har jag spenderat mycket tid med min underbara pojk :) Alltid så fantastiskt kul att umgås med honom... Alltid lika tråkigt när man skiljs åt på söndagkvällen bara. Efter nästan 10 månader tillsammans är man lika kär om inte mer än vad man var i början! Han är inte bara min pojkvän utan min bästa vän :)
Men nu ska jag läsa lite sen försöka få lite sömn. Ta hand om er!
/ C
Tre taggade killar!

Det är bara så att tjejer är bättre än killar....även när det gäller gokart ;)

Får inte glömma esteternas vårkonsert! Inge vidare nöjd med uppträdandet
men fick världens bästa överraskning när Samuel och Siw helt plötsligt
dyker upp på en helt vanlig onsdagskväll!

Idag blev det Samuel & Claras specialare till lunch. Äggröra, bacon och stekt lök
som man sedan lägger på frallor! Såå gott!


Oj!

Nu var det längesen jag skrev. Senast var innan jag skulle till Liseberg i fredags vilket var grymt kul! Vi fegade inte ur att åka den nya, Atmosfear till skillnad från Amanda och Emanuel som inte vågade sig på den ;) Det var en trevlig kväll tillsammans med vänner och min underbara Samuel. Resten av helgen spenderade vi här i Smålandsstenar med familj och vänner.
Nu är det dags att sova efter en lång daaag!!
/ C
Snart så gäller det...

Samuel försöker se cool ut trots att han håller på att kissa ner sig av nervositet.

My hade ångest, Malin försöker dölja sin rädsla med en pose medans
Mathilda tyckte det skulle bli riktigt trevligt ;)

Samuel och jag hängde en del i spelhuset och kan ju passa på o säga
att jag vann över honom i streetrace! ;)

Liseberg

Godmorgon! Idag bär det av till Liseberg med några härliga personer :) Jag är pepp! Men har på senaste tiden börjat bli rädd för att åka alla saker ;) Får ta mig i kragen och försöka övervinna denna rädsla. haha
Nu ska jag gå upp.
/ C

.......

Har ingenting att skriva om idag heller....som vanligt ;) Dagen har varit ganska så soft i alla fall. Nu ska jag vara lite nyttig för en gångs skull. Ska städa mitt rum riktigt ordentligt!  Vi hörs sen
/ C
Mitt "fina" verk idag på mediekommunikation.

helg hela veckan lång....tack

Nu är  det måndag....igen! Helgerna går så sjukt fort. På fredagen tänker man, åh nu har man hela helgen framför sig och sen helt plötsligt är det söndag kväll och helgen är slut! :( Denna helgen spenderade jag ute på Fotö hos min älskade Samuel! Det har varit en fantastisk helg med mycket sol, god mat och härligt umgänge. Förövrigt är det skönt att denna dag snart är över. Det har varit en händelserik dag i skolan med beting, redovisning och körlektion..
Nu är det dags att hoppa in i duschen.
/ C
Premiärturen.

Samuel och Siw.

<3

Elis.

Grillning hos Marcus.
Min underbara pojk.

Snart helg...

Det är såå skönt att denna dag är över nu. Har gjort mitt naturkunskapsprov och det är så härligt att ha det gjort nu! Borde förövrigt gått och lagt mig för typ två timmar sedan, har nationella imorgon i engelska B. Måttligt pepp på det. Imorgon bär det även av till Fotö, till min älskade pojk :) Att vad jag har längtat denna vecka efter att få åka dit och slappna av lite! Ne nu måste jag sova. Godnatt!
/ C
tänk att jag får pussa & krama på min bästa vän ;)

These days

Dagar som denna kan ta sig. Gråtandes måste man sätta sig och plugga sönder till ett eländigt prov man har imorgon. Är så trött, så trött....:(  har en klump i magen. Inget känns bra nu!
/ C som i citron (en riktigt sur citron)

Pluggvecka.

Denna vecka blir det till att plugga en massa. Tråkigt men måste dock göras. Nu ska jag allt försöka sätta igång.... Woho, vilket kul inlägg. Tycker förövrigt att ni ska gå in på http://annapluttbakker.blogg.se/ och se när vi sjunger Jesus älskar alla barnen. Skönsång ;)
/ C
Efter pluggandet ska jag fira med popcorn och dipp!

Bildeeeeer

Eftersom jag inte orkat skriva här på länge om vad som hänt den senaste veckan så lägger jag istället upp lite bilder om vad jag gjort..
I tisdags bar det av till Borås djurpark! fyra knäppa tjejer som bär usa kepsar.


Underhållande apa.

Bjöööörn.



Ja, i barnens park trivdes man i allafall med grisar och getter ;)


Mina kära estet vänner.

och tillslut hittade jag mina kära älgar som jag så länge letat efter..

Mamma älg.

De tre snygga vännerna och bonnen.

Torsdagskvällen avslutades fint. Grillning vid borlången med Frida, My,
Amanda, Anna och Mathilda. Ni är guldvärda!

RSS 2.0