Savior, please

ligger i min säng och bara gottar mig. Borde kanske gå upp och äta något snart. Min mage kurrar som bara den (:
Igår var en bra kväll. Det är bara det att jag tänker så illa mycket just nu. Är egentligen inte alls någon "tänkare" om man kan säga så. Så nu ligger jag här och är irriterad på mig själv för att jag för det första inte ta tag i mitt liv. Särskilt när det gäller skolan. Sen är det andra saker jag vill ska hända. Men det känns bara som det rinner ut i sanden det med. Trots att allt är lite knasigt just nu (särskilt i mitt huvud) så är jag väldigt tacksam att jag har något större jag kan vända mig till i alla lägen. Tror att Gud hör bön i alla lägen :)

Lyssna in denna fina sång med Josh Wilson.

Savior, please take my hand
I work so hard, I live so fast
This life begins, and then it ends
And I do the best that I can, but I don't know how long I'll last

I try to be so tough
But I'm just not strong enough
I can't do this alone, God I need You to hold on to me
I try to be good enough
But I'm nothing without Your love
Savior, please keep saving me

Savior, please help me stand
I fall so hard, I fade so fast
Will You begin right where I end
And be the God of all I am because You're all I have

Hallelujah
Everything You are to me
Is everything I'll ever need
And I am learning to believe
That I don't have to prove a thing
'Cause You're the one who's saving me


WOW

Godmiddag gott folk! Sitter här och lyssnar på WOW 2010. Riktigt många bra låtar på denna underbara skiva.  Har precis varit ute och gått med Elsa. Snyggmalin och minilindahlen sov här inatt. Är tacksam för att ha så fina vänner i mitt liv. Jag kan verkligen vara mig själv när jag hänger med dessa töser ;) Ikväll åker jag till Värnamo på vision :)   VÄRT!   Men nu ska jag springa iväg och duscha sen träffa Sofia en stund tror jag :P  Ha en megabra dag.     pööss

Israel 07


dör av tråkighet

Jag har riktigt riktigt pisstråkigt. Skulle förmodligen ha åkt iväg lite idag men det blev tyvärr inte av.
Och imorgon börjar Vision (en kristen ungdomskonferens) i värnamo. Som jag jättegärna vill åka på. Men har ingen aning om hur jag ska komma dit och hem varenda kväll. typiskt! Nu vill jag verkligen ha körkort!!!!

Men jag är glad att jag fick igenom min tunnel som var 14 mm =)
Okej nu ska jag plocka in all disk och laga lite mat.. (Y)

HEJDÅ!Kanske dags att sova snart!! :) eller vad säger ni?!


hemma.........

i ss efter en kort men riktigt najs vistelse hos Ms Becka. Det känns som vi hunnit med en massa faktiskt på så kort tid. Vi var dock uppe på tok för länge igår ;) Efter lite chill i kyrkan så drog vi ner till hamnplan och slängde på en film i Rebecka o deras fiskebåt. (STOR båt) 
Idag vaknade vi ca 11.00 och Becka bjöd även dit Pokke kusin på frukost. Strax där efter tog vi bussen till Frölunda torg och strosade omkring där en liten stund. Sedan tog vi spårvagnen in till centrum. Vi hann med att fika lite sen var det bara att ta farväl :(
På tåget hem mådde jag verkligen illa(vilket jag gör nu med). Inte okej alltså!!!
Pappa hämtade mig i Hestra :) Kom hem, drog iväg till kyrkan en sväng, kom hem.. aaah och nu är jag hemma och ligger i min sköna säng. Känner mig inte riktigt pigg i huvudet men med lite sömn så blir det nog bra igen.

Nu ska jag kanske slänga på nåt avsnitt med Roswell.... om jag orkar!
ciaao bella



Köööön eller va det tjörn kanske?!

Är precis hemkommen från en helkväll på Tjörn med becka och gänget :) Becka fixar och donar som bara den ;)
Vi ska väl alldeles strax sova men först äta lite.  Tack för en trevlig kväll!
Imorgon ska vi visst på nån hockeymatch i falkenberg.
Orkar inte skriva mer nu,.
Godnaatt gott folk!

:)


Miss.Sunshine

GOD KVÄLL ALLA CLARA DEN UNDERBARAS LÄSARE!
Detta är då Lynniea!
HAr suttit och pillat hit o dit på Claris blogg! hon ville ha en design så, ja... detta blev resultatet! HOPE U LIKE IT DUDE or else i am gonna... BITE YOU! haha jag skojjar:)

Ikväll tittar jag på Idol! och DE BÄSTA TEMAT EVER, nämnligen ROCKTEMAT! ROCK'N ROLL DUDES!

Om ni inte har något och göra kan ni alltid besöka min Randomblogg ----> KLICK
ja.. den handlar precis om allt, mellan bananskal till min vardag och konstiga random video inlägg!




Peace and Love !

twloha

Hemma igen! har varit en sväng på tonår i missionskyrkan.. Det var jag och tre killar till som var där :/ Riktigt tråkigt att det inte är mer folk. Ja menar oftast så är det fler ledare än tonåringar. Annat är det på fredagar i pingst :O då kan folk komma dit men inte till mission. HAHA neejdåå! jag älskar fredagarna i pingst! Det är ju där man ska hänga ;) Eller varför inte i livets ord?!?! Gillar't
Hur som helst så glodde vi på en svensk thriller. Helt ok var den! Åt glass med määängder av chokladsås på (Y)
Hade egentligen tänkt att vara hemma ikväll och bara ta det lugnt och kolla på roswell.. men icke! Har hunnit träffa både Sofia, Jenkis & småpajkarna på tonår ikväll.

Igår natt somnade jag halv 1 eller rättare sagt började bli trött då. Ikväll ska jag somna vid senast 12 :O Får se om jag lyckas med det ;)
Fått frågan av några personer de senaste dagarna var To write love on her arms är?! Bra fråga.. jag vet knappt själv ;) haha jo jag har lite koll men om ni skulle vilja veta exakt vad det är så gå in på www.twloha.com

Nu ska jag försöka sova!! Godnatt gott folk :)


torsdag

är det idag :P Alltså snart heeelg! och inte nog med det så har vi loov nästa vecka :D Det behövs.
Har haft en soft dag. Dagen började med Matte med Inger, tjoohoo!! Sen istället för att ha idrott så var vi på en jazzkonsert. Duktiga var dom men jazz är inte min favoritmusik så jaa det var helt ok!!
Sen skippade jag Eos = Estetisk orientering :O Jag skulle haft bild men orkade verkligen inte. Satt i oasen istället o tjötade med lite folk :)  Direkt när jag kom hem så drog jag till min fina farmor och fikade lite. Hon är bara föör mysig men hon börjar allt bli lite glömsk nu ;)

Dagen är ju inte riktigt slut ännu så det blir väl att göra naturkunskapsläxan :/ Är pepp på att hänga med någon men det verkar inte bli något med det. Antingen så pluggar dom (vilket jag oxå borde göra) eller så bor dom för långt bort.. Typiskt va!! 

Ska ner och ge mamma en kram, har inte gjort det idag ;) 

hörs sen kanske!!



Wait and see

God eftermiddag gott folk!! Tänkte att jag skulle skriva något inlägg ifrån skolan idag men internet funkade inte, så det blev inget med det.
Inatt så somnade jag faktiskt halv 2!!! rekooord :) Så tidigt har jag inte somnat på en vecka :P
Onsdagar brukar vara dom värsta dagarna i veckan, har astight schema o så men idag har det ändå inte vart så galet jobbigt. (Y) Jag var dock väldigt trött så jag råkade somna på historian, men blev väckt av att få ett suddigummi i huvudet av Njomza :@  Har verkligen en härlig klass! Är såå nöjd :)
Men ibland funderar jag på om Estet musik verkligen var rätt för mig.. Men jag bad mycket över det i nästan i ett år och det kändes helrätt!  Så det är väl det! :D Får lyssna på va faaarsan där uppe.

Nu i eftermiddag har jag hunnit vara nere hos farmor och farfar en liten sväng och nu ska jag hänga med finfina Linnea Phääääm :P Sen ska jag nog ha lite myskväll med mig själv..  Ser ut att bli en trevlig kväll iaf!

just det.. Grattiiis Gustav Lindahl som fixade körkort idag! Blir avundsjuk :P  ta det lugnt där ute killen.. :)
Nu ska jag visst ner o äta ;) mmmmm det luktar pannkakor juuuu!!

Ciaaao

en lagom trött tjej...

Äntligeeeen hemma!! Oftast så tycker jag det är helt okej att vara i skolan men idag har jag bara velat hem, hem, heeem. Hade dock tisdagsfika vilket är väldigt mysigt :P kollade på massa gamla videos. HAHA det blev mycket skratt. Kan hända att jag lägger upp nåt filmklipp här nångång ..Who knoooows
Nu äter jag iaf riskakor och dricker min älskade apelsinjuice :D

Nu i eftermiddag ska jag plugga till svenskaprovet vi har imorgon. Sen blir det nog lite häng med min goe vän David! han är bra! Tycker lite synd om honom ibland som får stå ut med mig och alla mina problem som en tonårstjej kan ha :O 

Ne nu ropar min käre mamma på mig från övervåningen.. Ska springa upp och hälsa!

ha en fiiiiiin dag gott folk!


CLARA HAR SKAFFAT BLOGG

Ojojoj! Är detta inte otroligt att jag har skaffat blogg?!?! ;) Det trodde jag aldrig att jag skulle göra!!
Jag förväntar mig verkligen inte att folk kommer läsa denna blogg heller men det kan vara gött att bara skriva av sig lite ibland :) 
Hemskt vad klockan springer iväg. Den är snart 01.00 :O Tänkte att jag skulle somna innan 03.00 iaf. Vilket jag inte gjort sen jag kom hem från USA!!!!!
Så nu måste jag springa in i duschen och sen bums i säng!
Åh!!! imorgon tar jag sovmorgon ist för en timmes tråkig matte :P

Glid i frid gott folk!!   


RSS 2.0