Körkort

I tisdags fick jag mitt efterlängtade körkort! Skrev teorin i jönköping på morgonen och körde sedan upp i gislaved på eftermiddagen. Trodde inte det skulle gå på första försöket med det gjorde det :) Vilken underbar dag! Sedan åkte tjejerna och jag en sväng till donken i Värnamo, som förövrigt är en tradition när någon fått körkort.
Nu orkar jag inte skriva mer. hejdå
/ C


Hosta försvinn!

Åh dumma hosta och förkylning. Har inte sovit mer än nån timme inatt på grund av det. Det passar inte särskilt bra att bli dålig nu, inte nu precis innan jag ska till Nyhem. Känner mig inte så peppad längre!
Men nu blir det till att plugga körkortsteori en stund..
/ C
Gammal bild ifrån Nyhem.

SOMMARLOV

Äntligen har vi fått vårat efterlängtade sommarlov. I fredags hade vi avslutning, vi fikade lite hos Miranda efteråt...Sen bar det av till underbara Fotö. Vi somnade lite för sent med tanke på att vi skulle åka till Stockholm tidigt dagen där på. På lördagen så var det bröllop för Samuels bror Filip och hans Anna-Karin. Det var en mycket trevlig kväll. Samuel hade fått äran att vara bestman och han var stiiilig! ;)  Idag har vi åkt bil ett antal timmar hemåt till småland igen... och jag har förövrigt fått skitont i halsen. Nån på bröllopet som smittat mig kanske?! Därför tänker jag sova nuuu! Godnatt!
/ C
Vi firar med popcorn att det snaaart är sommarlov. Mysig kväll hos Mathilda.

Fika med klassen hos Miranda.

Rosie, Oscar och jag.

Tog inga bilder på bröllopet...tyvärr. Men här är lite blommor jag plockade
till mamma härom dagen ;)


sometimes.

Det är regnigt ute och det är pest och pina! En dag som denna skulle jag nog kunna kalla mig själv filosof. Man sitter och stirrar ut genom fönstret som om det ens fanns nånting kul o kolla på där. Saker och ting förändras har jag märkt nu den sista tiden. Personer som påverkas så lätt av att göra dumma saker. Personer som egentligen vet bättre! Detta får en att tänka till lite...som om jag inte redan gör det. Tänker på allt för eländiga saker ändå och gör väl säkerligen en hel del idiotiska saker också. Är kanske lite väl nyfiken ibland och det är absolut inte alltid bra...
Förövrigt har jag en-ont-i-magen-dag idag!! Och nu vill jag ha choklaaad! Over n out!
/ C





börjar bli stor nu...

Det var ca en vecka sen jag skrev sist. Det har dock hänt en hel del under denna vecka :) Allt från student, bal,
födelsedagar m.m. I fredags så hade mina fina vänner ordnat en överraskningsfest åt mig! ATT va glaaad jag blev! Så otroligt fint av dom! Festen höll till i pingstkyrkan där de hade gjort en massa kakor och tårta. Sedan fick alla gå en tipsrunda som handlade om mig. Väldigt trevligt må jag säga ;) Kvällen var SUPERBRA!! tack ännu en gång<3
Min 18-års dag som var i söndags spenderade jag i laxvik med min underbara pojkvän och familj. Orkar inte skriva så mycket mer nu men helgen har varit den bästa på länge!! Och snart är det sommarlov!!! :)
/ C
Titta vad jag hittade när jag var ute o gick med hunden härom veckan.
En nyfödd liten kalv!

Studenten 1 Juni!

Fina Anna tog studenten :)
äng
Den 2 Juni då hängde vi hos Hanna :)
Samuel gör en David ;)

Tacos är inte fel...

3 Juni så var det bal. Tog dock inga bilder på alla de fina som gick balen.

Vi passade på att fika :)

haha, ville visa Samuel den lilla kalven som jag hade sett några dar tidigare.
Han tycker nog att jag är lite bonnig!

4 Juni så åkte vi ner till stugan för att njuta av grillat och härligt väder :)

5 Juni! Min 18-årsdag spenderade jag till stor del nere på stranden.
Det blev några dopp i havet också efter mycket tjat!

RSS 2.0