Är i dalen.....ännu en gång

Har hamnat där igen.. Är bitter på allt. Försöker hålla humöret uppe varje dag men nu går det inte mycket längre.. Förlåt för mina senaste inlägg, för att de varit så tråkiga och allmänt depp. Hoppas ni får sova gott inatt iallafall..
hejdå.

vill spola tillbaka tiden...

Önskar att jag kunde spola tillbaka tiden till april. Det var en bra månad!! En mycket bra månad.. 
Snart ska jag iallafall dra till Amanda och äta kvällsmat. Vi hörs kanske lite senare..

-I could really use a wish right now....


Gatumusikanterna.


Gatumusikant för en eftermiddag.

Det fick jag vara idag. Min kära kusin Amanda har det som jobb nu i tre veckor och idag så fick jag äran att hänga på ;) haha, inget seriöst direkt men det var kul! Förövrigt så suger det mesta. Ska tröstäta pizza ikväll! /[email protected]

Det verkar aldrig.....

bli så som jag har tänkt mig. Verkligen aldrig!! Hatar kvällarna då jag är ensam... Det finns inget mer att skriva. Är bara så sjukt frustrerad och ledsen. För att det jämt ska bli såhär. Måste sova. Kommer aldrig orka morgondagen annars. ååååhhh!!! blääääää, opepp tjej är vad jag är just nu. Hejdåååå!!

Amandus.

Hänger hos kusinen min ikväll. Det är fortfarande riktigt varmt ute. Ska äta lite jordgubbar nu. Vi hörs nog lite senare igen. Ciao!
hittade en gammal och mycket ful bild på mig och kusinen.

Where you go I'll go

Har slutat jobba för idag. Idag fanns det inte så mycket att göra på jobbet. Som mest var det bara 4 stycken barn där. Midsommar var bra! Befann mig som vanligt nere i Gullbranna/Laxvik. Firade med mina vänner och familj. Det blev dans runt midsommarstången, grillning, häng på stranden och en hel del solande.
Sitter och lyssnar på denna. Brian & Jenn Johnson – Where You Go I'll Go  Såhär vill jag leva...
Aja ska snart kila till Mathilda och sola lite. Vi hörs senare :) kram

Where You go I go
What You say I say
And what You pray I pray
And what You pray I pray


Älskar att komma ner till Laxvik. Det är en sån frihet.

Malin gillade det också ;)



haha oj.

Midsommarklädd.

Mina fina flickor.

Grillning nere på stranden.








Midsommar närmar sig.

Ännu en dag på jobbet har gått. Malin kom hit för en liten stund sen och vi ska alldeles strax dra ner till Laxvik. Midsommarn firar jag i Gullbranna som vanligt. Ska bli gött att komma från Smålandsstenar över helgen. Hinner inte skriva mer. Vi hörs på söndag igen! Ha nu alla en toppenbra midsommar. ta hand om er :) kraam


opepp tjej....

ligger i sin säng och funderar på allt möjligt. Måste verkligen sova för ska ju upp och jobba. Men mår inge vidare nu. Sen jag kom hem från Nyhem i söndags har det varit sjukt jobbigt. Försöker att inte tänka på dessa saker som tynger mig men det går inte att undgå. Det känns som att de saker jag verkligen fasade över inför nyhem har blivit tio gånger värre... Pallar bara inte att det ska gå som det gick sist för det var tillräckligt jobbigt.

Nu sitter jag här och klagar igen. typiskt mig. Muntrar upp mig med denna låt!
Leeland – Carry Me On Your Back
Lyssna in vettja!


Ser jag tjock ut i den här?

med Joakim och Joel är en stört go låt :)
Joakim & Joel – Ser jag tjock ut i den här?
 Man blir glad när man hör den!
Kom hem från jobbet för en stund sen. Har hunnit gå en liten promenad. Snart kommer Malin och Annie förbi. Ska gå ner och köpa glass sen. Vilken är er favoritglass? Min är nog strewbarry white och en snickers glass. Så galet goa! På min lunchrast idag så cyklade jag till ett lugnt ställe och läste bibeln. Hur gööött som helst verkligen. Tackar Gud för det fina vädret! Vi hörs lite senare. Ciao!

En styck Annie och en styck Clara

Malin på spången.

släktkalajs for me.

Denna dag alltså! Har varit så sjuuukt trött. Kunde inte sätta mig ner på jobbet utan att jag somnade. Så fick röra på mig konstant. Sen blev det som tur var en lång promenad. Nu ikväll har vi haft släktkalas för mig. haha, lite sent kanske ;)  Förövrigt så mår jag lite sådär. Mycket i tankarna nu och det tynger något fruktansvärt. Men jag har ju iallafall den bästa pappan(Gud) som hör mig och ser när jag deppig. Nu måste jag sova. Ska upp tidigt imorgon. Kram på er!

Kusinen min.

confused  .


Hemma.

Kom hem för en liten stund sen. Har spenderat min helg på Nyhem. Men är så matt i kroppen nu att ja inte orkar skriva så mycket. Ska nämligen upp och jobba imorgon. Får se om det dyker upp lite bilder här om ett tag från helgen. Är tacksam för en bra helg med mycket bra möten men samtidigt så mår jag inge vidare nu... Det känns som att det jag fasade allra mest för blev ännu värre. Så nu är det inte okej!!!! Pallar inte skriva mer ikväll. Vi hörs imorgon.. / Emoooo


Ajaj! Nyhem.

Min rygg värker som bara den. Det spelar ingen roll hur jag än försöker sitta. Den värker en massa ändå :/ Just nu är jag stressad. Har inte packat klart till nyhem som jag åker till om 1,5 timme. Innan det ska jag hinna duscha och fixa en massa. Typiskt mig alltid vara ute i sista sekunden. Vi lär inte höras förrän på söndag då jag kommer hem. Ser fram emot bra möten nu i helgen och sen att träffa en massa man inte träffat på år och dar ;) Nu måste jag kila, vi hörs! kraam

Mitt första Nyhem.

Morgon...

Gooodmorgon allesammans! Nu kilar jag iväg till jobbet ;) Vi hörs kanske senare. Måste hinna packa färdigt allt innan klockan 4 då vi drar till Nyhem över helgen. Om vi inte hörs får ni ha en fantastisk helg :) pusshej!

18

VAD ÄR DET FÖR EN DAG?!? ÄR DET EN VANLIG DAG? NEEEJ, DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR ANNAS FÖDELSEDAG. HUURRAAA, HURRRAAAA, HURRAAA!!!! Hela 18 år fyller denna underbara tjej idag. Hon börjar ju bli galet stor nu ;) Graattiis till Anna!! <3


http://annapluttbakker.blogg.se/

ännu en dag som snart är slut...

Jobbet gick bra idag. Tycker mer om det för varje dag som går. Men som sagt så är man rätt matt när man kommer hem. Hur som helst så blev det ingen vila. Har städat hela huset och då menar jag verkligen hela. Vi har inte ett jättelitet hus heller. Känner mig rätt duktig faktiskt. Sen blev det lite fika med ett par fina tjejer.
Ikväll har Malin och jag gått en lång promenad och tjötat om precis allt. haha, skrattar bara jag tänker på det ;)
Nu är jag trött... Måste se till och få några timmars sömn inatt med tanke på att jag ska upp innan 6 imorgon bitti. Så nu säger jag godnatt!! Vi hörs väl imorgon. pussohej leverpastej!

gammal bild på Malin och mig. haha

Godafton.

Goood sen kväll! Har inte suttit vid datorn på hela dagen :) Det har ju varit så otroligt härligt väder idag. Först var jag ute med barnen på jobbet både på förmiddagen och eftermiddagen. Sen la jag mig och solade i 2 timmar. Så nu har jag fått lite färg. hehe ;) Det gillar vi! Lite senare gick Mathilda och jag upp till vårat församlingshem för att äta lite våfflor och lite glass på det. Sötberoende som jag är så gick jag ner till samhället igen och köpte en till glass. Sen gick Annie och jag en lång promenad i skogen. Så otroligt fint och härligt var det!! Så idag har jag nog gått upp emot ca 2 mil!! De ni! oj nu blev det en massa text om min dag. Tråkigt att läsa kanske..... men gör det iallafall. Nu måste jag sova. Ska upp tiiiidigt imorgon. Så gooodnaaatt!

en saknad Becka och en "cool" Clara. eller kanske inte.

Me liiiike!

Annie.

Vi passade på att plocka blommor till våra fina mammor.


Tonight.

Dagen har varit bra :) Sov dock lite längre än vad jag hade bestämt mig för. Det blev 2 timmar istället för 20 minuter. Det där med powernap funkar inte på mig. Haha! Kunde inte sitta inne hela kvällen så gick en lång promenad med en underbar tjej, Emma :) Vi var säkert ute i 2,5 timmar. Inte dåligt! Men nu är klockan alldeles för mycket. Måste genast sova. Godnatt!! 

ps.Glöm inte bort att den coolaste killen i hela världen (Jesus) älskar dig :)


Emma kommer nog snäppet efter Jesus på "coolhet"

Working.

Jobbar, ja tänk att det gör jag ;) Är helt slut i hela kroppen när jag kommer hem. Men jag ska inte klaga. Har iallafall ett jobb. Nu somnar jag nog snart.. Borde inte göra det, men ögonen kan knappt hålla sig öppna längre..
förlåt för ännu ett tråkigt inlägg. :/

första dagen på jobbet....

gick bra :) Är på dagis och har hand om de som är 1-3 år. Än så länge har jag inte behövt byta nån bajsblöja ;) Nu är jag rätt sleten, det har varit en rätt lång dag... aa för mig iallafall.
Jag har ångest inför helgen!!! Nyhem!! Visst själva nyhem ska bli sjukt kul men fasar för vissa saker :( Och jag vet att om det blir så som jag verkligen fasar för så kommer jag bli sjukt depp. Hoppas inte det händer... Behövde bara få skriva detta...Vissa fattar säkert inte alls ;) Nu ska jag fortsätta lyssna lite på Kurt Nilsen
Lyssna in!
Kurt Nilsen – Never Easy
Kurt Nilsen – Four Seasons


Sex and the city 2

Kom hem för en liten stund sen. Har varit på bio med tjejerna. Det blev Sex and the city 2. Måste säga att jag gillade den. Den var rolig, mysig......ja, en tjejfilm med andra ord. Måste snart sova så jag orkar upp imorgon då jag börjar jobba. Förövrigt så är mitt humör fruktansvärt konstigt nu.. Det är inget som har hänt men jag blir sur för ingenting. Tråkigt nog får mina föräldrar ta den smällen... Inte okej!! Hoppas det blir bättre tills imorgon. Godnatt! /en lättirriterad tjej som vill ha choklad!!!!! ps. Har inte "veckan".


bloggiloggaa..

Har haft en riktig bra start på mitt sommarlov. Hängt med mina underbara vänner men imorgon börjar jag jobba. (Y) lite gött att få nåt vettigt gjort. Orkar faktiskt inte skriva något mer. Får lägga upp lite bilder från helgen nångång snart. Nu ska jag hoppa in i duschen. Hoppas ni andra får en toppensöndag. För det ska jag ha :)
vi hörs. /C

förövrigt så saknar jag storasystern min. Hon bor så långt ifrån mig nu :(
<3


frukost klockan 5 är.........

inte fel ;) Gick upp halv 5 imorse för att sedan möta upp tjejerna och gratta Anna som snart fyller 18. Vi gick till henne med en massa god frukost och sedan satt vi och åt allt på hennes alltan. Det blev riktigt lyckat må jag säga ;) Tänkte sen att jag skulle gå hem och sova men det blev en liten promenad sen, vilket var grymt härligt.
Men nu ligger jag i min sköna säng igen så det blir nog en liten tupplur. Vi hörs senare :)
pusshej!

Some pictures

Har glömt att lägga upp bilder från min födelsedag och säkert en massa andra dagar som är värt att minnas. Här kommer några som jag snodde av Anna ;) http://annapluttbakker.blogg.se/
Sen kommer det några bilder från igår då vi hängde hos Amanda med våran underbara klass. Annars ska jag försöka sova snart. Godnatt på er!! :)

Behöver inte göra popcorn på ett bra tag!!!! hahah

Alla paketen jag fick av tjejerna. haha, skenet kan bedra säger jag bara.

Blev väldigt chockad över att se en hel kartong fylld med popcorn.

:)


mysan.

Det blev en massa dans till Eurovision song contest 2010 ;)

haha, varmt men så otroligt kul var det!

Min underbara klass hos Amanda igår :)

Skolavslutning.












Girlpooooweeer! haha
För mer bilder kolla in facebook.

Sommarlovet är här!

Gooodmiddag :) Kan inte förstå att jag har sommarlov nu. Det känns helt knas men underbart!! Igår hade vi tre avslutningar som vi spelade och sjöng på. Det gick bra! Sen drog nästan hela klassen hem och fikade hos Hanna och efter det åkte vi till min fina kusin Amanda i ss för att grilla :) Så galeeet mysig kväll hade vi. Kommer sakna klassen sjuuukt mycket i sommar.. Ska äta mat nu.   Vi hörs lite senare :)

Hos Amanda.

Filip ;)


Kanske skulle ta och bli blond?! ;) haha

Mathilda och super-mario.

Linda underhöll oss ;)

hahaha, Malin!

trött tjej som ser fram emot sommaren.

Har inte suttit vid datorn idag vilket har varit gött. Idag i skolan övade vi bara och hade våran första avslutning av fyra. När jag kom hem så skulle jag vila lite men sov i 2 timmar istället. Hur najs som helst. Men nu är jag aaastrött! orkar inte skriva mer. Vi hörs imorgon nångång. Godnaatt!

Saker och ting kan ändras snabbt..

verkar det som.... är helt looost!! kan man inte bara vara ärlig direkt än att gå o dra på saker och ting.. Alltid lika dant! alltid.. Blir så ledsen om det ska behöva vara såhär.. Vill verkligen inte..  faaasar för detta.. Inte ens tanken på att sommarlovet snart är här kan pigga upp mig nu.  åååååhhhh :(
Snälla nån. Låt det inte bli såhär..........

sorry.. var tvungen att skriva av mig lite.. Hoppas ni alla får sova gott inatt :)


En händelserik helg!

Denna helgen har vart bra!! I fredags var det student och igår fyllde jag år!!!! :D Hade en superdupermysig dag/eftermiddag/kväll.  Mina vänner kom och firade mig och jag fick POPCORN!! och nu menar jag verkligen i feeeeta mängder!! Fick en hel stoor kartong med bara popcorn i!!! Nu behöver jag inte göra popcorn på månader ;) haha, sen fick jag en giiiittaaaaarrrr av min bror och hans fru Hanna :) Så gaaalet glad blev jag!!! Idag har jag vart på balen, sen blev det gött häng med mina flickor! Orkar inte skriva mer, det kommer bilder inom en snar framtid ;) godnaaatt! :)  

Victor kommer vi att sakna...

Matilda, Kajsa, Amanda och Julia. Otroligt härliga tjejer som slutade nu...Sjukt tråkigt!!
Fina vänner. .

MIN DAG!

Vill passa på och gratulera alla studenter :) kommer att sakna er alla! Särskilt ESMK.
Eftermiddagen och kvällen har Emma och jag cyklat runt och grattat lite folk. Sen blev det häng hos Annie. Är sjukt trött nu. MEEEEEEEEN! VISSTE NI ATT JAG FYLLER ÅR IDAG?!? :D :D :D :D haha. Tiden går fort när man har roligt. Nu ska jag nana, vi hörs imorgon! :) puuss

Min dag idag!! yooohooo!!!


sommartider. Hej hej!

Det har inte blivit så mycket skrivande de senaste, men har helt enkelt inte hunnit eller nee förresten ;) Jag har inte velat pga det fina vädret vi har haft. Har varit ute i stort sätt hela tiden :)  Hinner inte skriva så mycket nu heller. Måste sova så jag är pigg imorgon då jag ska sjunga på studentmiddagen. Förövrigt har dagen vart riktigt bra! Solat med mina polare hela eftermiddagen och sen blev det en promenad. Så jag är nöjd! Men nu är det dags att sova. Godnatt på er!!! :D

hahaha, förlåt Amanda ;)

Mathilda :)


Charlotte är cool på sin MC ;)


tiden springer iväg.

Hemskt vad tiden går fort!!! Nu slutar jag snart mitt första år på gymnasiet. Kan inte fatta vad tiden springer iväg. Ibland vill man bara stanna tiden för några veckor och ibland vill bara att allt ska vara över. Är lättad över att jag gjort färdigt mitt sista arbete nu. Känns som 100 feta stenar har fallit till marken. 
Idag efter vår friluftsdag så hängde ett otroligt gött gäng med mig hem för att fiiiiika! En massa gott blev det :) Tog dock inga bilder :( Men det kommer lite andra bilder från de senaste dagarna.
Ne nu ska ja försöka sova. Godnatt på er!

My och Alice förra veckan.. saknar båda två.

Alice var på toppenhumör!

Clara och söta Alice.

En härlig promenad och en glass på det är aldrig fel.


RSS 2.0