Slut på de roliga

Nu har jag kommit tillbaka till skolan igen efter att ha haft sportlov och en praktikvecka. Sjukt segt verkligen! Är fruktansvärt trött på skolan nu. Nu drar det igång med en massa tråkigt plugg igen. Ge mig sommar nu, tack!
Idag har jag i allafall varit duktig och skrivit en uppsats och sen blev det att gå en promenad med härliga Emelie :)
Nu ska jag ringa pojken min. Sov så gott!
/ C

Vilken överraskning!

Nu är det andra gången Samuel överraskar mig! Nu ikväll hängde vi tjejer hos Charlotte och så knackar det plötsligt på dörren och Charlotte bara - Samuel, vad gör du här?! haha, jag trodde inte mina ögon när jag såg honom. haha
Men jag blev så otroligt glad! Trots att det inte ens har gått en hel dag sen vi sågs så känns det ändå som vi inte sett varandra på en hel vecka typ ;) haha. Ja är man kär så är man ;) Nu ligger Samuel här brevid och har somnat. Han var dötrött! Så nu är det väl dags för mig också. Sov så gott!
/ C
[email protected]

Efter nästan.....

en hel vecka på Fotö så har man kommit hem till skogen igen. Det har varit en riktigt härlig vecka på den fina lilla ön. Har haft praktik hos Samuels svägerska i hennes klädaffär Zillstar. Fick en Svea väska för att de orkat med o ha mig där ;) haha. Blev mycket glad! Jag verkar även har fått nån slags smitta under veckan för nu har jag fått feber :/
Så ska vila en stund nu och hoppas att jag blir lite piggare till ikväll.
/ C
trötta paret som ska gå på promenad i kylan.

Äntligen Fredag.

Nu är det fredag och det innebär att jag åker till Samuel idag och denna gången stannar jag inte bara en helg utan nästan en hel vecka :) Underbart verkligen! Solen skiner ute idag också, man blir verkligen så glad.
Igår var det tjejkväll hos Nathalie (ungdomsledare i missionskyrkan). Supermysigt var det! Vi kollade på en film och satt och tjötade om livet. Oj! Nu måste jag visst skynda på lite. Ska packa. Vi hörs kanske inte på några dar nu. Så ta hand om er.
/ C
Underbara Fotö.


Claras

God sen eftermiddag! Igår var jag på en mysig cellgrupp som började klockan 23.00 och som höll på till 03.00. Så idag är jag ganska så trött. Har i allafall varit uppe i Jönköping och fikat med min fina vän Emelie på Claras café.
Gillar namnet starkt! ;) Har inte träffat denna fina tjej på ett halvår så nu var det på tiden att vi sågs. Man har alltid mycket att prata om när man träffar Emelie. Underbar är hon med andra ord. Men nu funderar jag på att ta mig en liten tupplur så jag orkar med kvällen. Hörs sen!
/ C

Emelie och jag i somras.

Flickvänner från förr

Har egentligen ingen lust att blogga nu. Är lite smått depp men det är väl så när man är inne i en eländig vecka.
Charlotte och jag umgicks en stund idag. Vi fikade och kollade på en romantisk komedi. Flickvänner från förr hette den tror jag. Snart ska jag gå på nattcellgrupp tror jag om humöret bär Så godnatt på er som ska sova.
/ C
De är aldrig fel att fika.

Mysig film och man fick sig även en tankeställare.

I'm in love

Visst är det härligt att vara kär?! :) Det tycker i allafall jag att det är. Idag ringde det på min mobil ifrån blomstergården och sa att jag hade fått blommor. Trodde knappt mina öron! Vid 4-tiden så fick jag dom.
De var ifrån ingen mindre än min fina Samuel. Blev så galet chockad men så otroligt lycklig! Det var en superfin bukett. Underbart att få dom på dagen när vi har varit tillsammans i ett halvår :) Är nog världens lyckligaste tjej.
Men nu är det dags att få lite sömn. Hörs imorgon.
/C
tänk att jag även få ha min pojk som bästa vän. .


rensning på G

Nu har jag hållt på i några timmar att rensa min garderob! puuh så skönt att äntligen ha det gjort efter att ha pratat om att göra det i ett år typ. Är förövrigt sjukt fikasugen! take care
/C
Här är min fina lilla hög.

Samuel är en.....

fantastisk, underbar person. Idag har vi varit tillsammans ett halvår! Inte så värst länge om man tänker efter men dessa månader har varit de bästa i mitt liv. Igår var det ju alla hjärtans dag och denna dag fick jag inte fira med Samuel utan med mig själv sittandes i en bil i ungefär 5 timmar. Kvällen blev dock räddad. Umgicks med mina fina vänner. Har ni några speciella traditioner ni gör på alla hjärtans dag om ni har nån partner?!
/ C

Home sweet home.

God sen kväll! Nu är jag äntligen hemma igen efter några dagar i storstaden. Som jag alltid brukar säga. Det är fantastiskt kul att åka dit men lika härligt att komma hem till skogen igen. Känns som man kan andas "frisk" luft igen. haha nu låter jag väl antagligen som en riktig lantis. Det har varit roliga dagar med shopping, slappande och trevligt umgänge med Igor och Pernilla. Idag var mamma och jag på Skansen en sväng. Har så många härliga minnen där ifrån sen när man var liten. Kändes nästan som att åka tillbaka 12 år i tiden. haha, det är i stort sätt lika kul nu att se alla djuren som det var då. Här kommer lite bilder.
/C
Ormar är mysiga. haha

Denna skulle My(som har världens skräck för ormar) ha tyckt om.




Piff eller Puff?


Mamma tyckte det var minst lika kul som jag ;)



Stockholm

Om en liten stund så drar jag till Stockholm i några dagar för att hälsa på Igor och Pilla :) Så lär inte skriva här förrän på måndag igen. Förövrigt så var gårdagen mycket bra! Man är stolt över att gå Estet musik när man ser treorna göra en sån otroligt bra show! Ta hand om er allihopa och så hörs vi snart igen.
/ C

Måndagsbarn

Idag är det onsdag och det har varit underbart väder ute. Innan jag gick till bussen så stod termometern på 13 grader men det var ju i solen förstås. Riktigt härligt!
Förövrigt så har vi övat på Måndagsbarn som vi ska sjunga imorgon på utbildningsmässan.
Be there! haha
/C
Bild från utbildningsmässan i ettan.

Promenix

Kvällspromenader är härliga.. Har varit ute med mina fina vänner Mathilda och Emelie ikväll. Trevligt som alltid! :)
Så idag kan man inte säga att jag inte rört på mig. haha! Har varit igång sen kl 10 imorse.
Förövrigt så längtar jag efter våren då jag kan gå med mina walkingskor. Längtar efter torr asfalt att gå på.
Nu ska jag göra mig en kopp te.
/ C
Emelie och Mathilda. [email protected]

hard work

Goooood sen eftermiddag på er! Här har jag inte skrivit på fyra dagar eller nåt. Jag som lovade Amanda och Mathilda att jag skulle uppdatera och skriva mer om dom här ;) haha.
På de senaste fyra dagarna har jag hunnit med ett bröllop. Min fina "storasyster" har gift sig med sin Andreas som dessutom är norrlänning ;) Det var en ära att få vara bjuden och se henne så lycklig! Tog dock inga bilder för har ingen vidare kamera :/
Nu är det ännu en ny vecka som snart är slut... Idag har vi haft friluftsdag! Jag körde bodypump, bodybalance, spinning och sen en lång promenad på det. Är ganska slut i kroppen nu. Vi kanske hörs ikväll.......förmodligen inte.
/ C
Clara och Joysan.

Bodypump.

tors dag!

Hemsk vad veckan har gått fort. Nu är det snart helg igen. Och då blir det bröllop ;) Det är äntligen dags för Samuel och mig.........nja kanske inte riktigt än ;) Det är min fina vän Joy som blir den lyckliga på lördag.
Ikväll har Emelie och jag gått på en liten promenad. Trevligt men blåååsigt!
Nu ska jag väl snart sova för ska upp klockan 5 imorgon bitti för att åka till pingstkyrkan med Pilla på 24 bön ;)
Sov så gott så hörs vi kanske imorgon.
/ C

Tänk om det ändå kunde bli sommar snart....

En seg natt väntar....

Detta kommer bli en jobbig natt. Kommer inte kunna sova särskilt mycket inatt och när jag väl somnar kommer jag ha gjort det gråtandes. Segt! Imorgon är det skola igen. Det lär inte bli någon rolig dag! Kommer vara som en zombie.
/ C

RSS 2.0