Packar.

Heejhåå!! Hinner inte skriva vad som hänt under jul för ska alldeles strax åka ner till stugan. I Vilket fall som helst så ska jag till Fotö i övermorgon för att sedan hänga med de fina grabbarna upp till Västerås den 29:e och fira nyår där. Är peppad inför detta! Nu måste jag springa. Om vi inte skulle höras så GOTT NYTT ÅR på er alla :D:D
Hoppas ni får en riktigt välsignad start på det nya året. / C

Gott nytt år......lite för tidigt.

Dessa grabbar kommer förhoppningsvis förgylla mina dagar i Västerås.

Julen är här.

Idag är det julafton! Blir stressad bara av att höra ordet jul nu för tiden.. . Har haft svårt att andas ganska länge nu utan att tänkt på det, men nu de senaste veckorna har det blivit värre. Det blir allt svårare att andas. Känns som min hals är helt igentäppt av något.. Aja. Nu ska jag väl försöka få lite sömn inatt iallafall. Ska upp tidigt imorgon för att sjunga i kyrkan om halsen pallar. Ha en bra jul allesammans!
/ C

?


Christmas time.

Då var det jul igen. Ännu en stressig tid. Men man får försöka göra det bästa av situationen ändå.
Nu får jag väl springa och fixa en massa saker. Vi hörs. / C


Julmys hos Emma.

Vaknade upp imorse med en sån fruktansvärd värk i magen så det blev ingen skola idag. Missade de tre sista skolavslutningarna vi skulle ha. Sjukt surt verkligen!
Lite senare gick jag till Emma för att ha lite knytkalas. Vi kollade på Sunes jul också. Man får en sån härlig julstämning. Igår var vi med klassen i Stackebo. Det var väldigt mysigt. Nästan hela klassen var samlade för att bara ha det allmänt gött o mysa. Mycket lyckat! Ne nu ska jag lyssna på lite härlig musik innan jag somnar.
Take care / C

Emma och jag. Här på promenad härom veckan i ca -18 grader.
 haha, snygg mössa har jag också ;)

Suddig bild från igår på Stackebo. Njomza, Solange och Linda.


Över snart....

Ojoj, nu var det typ 5 dagar sen jag skrev här sist. Har verkligen inte orkat skriva.....som vanligt!
Har nog hunnit med ganska mycket sen jag skrev sist för om jag minns rätt så var jag väldigt sur sist jag skrev. haha, vilket jag varit den senaste tiden ;) Har i vilket fall varit på FOTÖ denna helg och det har varit underbart :) Älskar den lilla fina ön! Vi hann med en del, bla en mysig julfest där de underbara grabbarna visade sin dansbandssida ;) Mycket intressant. haha.  Snart är det Jullov också! Det ska bli sååååå gaaaaleeeet skönt :) Som jag har längtat. Ikväll har jag varit på en julfest med våran kristna skolgrupp på skolan. Mysigt värre. Nu tror jag inte jag ska skriva mer för då orkar ni väl aldrig läsa ;)  Aja sov goottt nu :) / C

Har inte tagit några bilder alls på länge så det får bli en sommarbild ;)
Saknar ju den så otroligt mycket.




puuh,

Är på sjukt dåligt humör just nu. Alla dagar är så sega! Jag är sur jämt. Jag behandlar personer i min omgivning väldigt dåligt. Känner mig väldigt idiotisk just nu.
Men snart får vi iallafall ett välbehövligt jullov. Tack gode gud för det!

bitter_tjej.


länge sen.

Aaah, det kan man säga att det var sen jag skrev här sist. Har gått in på bloggen och tänkt att nu ska jag skriva något men har inte haft något att skriva om så det har inte blivit något med det. Men nu har det ju hunnit med att vara lucia och allt. Så i måndags steg jag upp vid 5 och så åkte vi till Gislaved för att först lussa på kommunhuset och sedan för skolan. Mysigt som vanligt! Sen har det nog inte hänt så mycket. Längtar till helgen då jag få åka till Fotö igen :) Ska bli underbart! Hur mår ni där ute i dessa juletider?..
(ni få som läser denna tråkiga blogg) haha. Känner ni som jag sig lite stressad inför jul med allt som ska fixas.
Nu ska jag inte skriva så mycket mer här. För då orkar ni väl aldrig läsa, eller det gör ni nog inte iallafall.
Godnatt på er! /C

Amanda och jag på lucia.

Vår kära lilla Örjan med fina flickor.

Får ju inte glömma livets brud, Miranda. Diggar henne .

Tråkigt att.....

blogga just nu. För jag har absolut ingenting att skriva om. Jag är allmänt trött hela tiden och lättretad. Ikväll har jag iallafall varit hos Mathilda och kollat på Idol. Soft kväll. Förövrigt så fyller fina Mathilda år idag, eller aa nu blir det igår ;) Nu ska vi se om jag kan sova något... Ska  försöka skriva om något lite roligare.. Nåt tips på vad jag ska skriva om här?! 
tack och hej leverpastej! / C

Mathilda den rara.

Diggar musik.

Längesen jag skrev nu. Och nu hinner jag inte skriva nåt här heller för ska ut och gå. / C
ps. Dagens låt är Underoath – In Division 
Tuuummmen upp!


RSS 2.0