förebild.

God kväll! Borde väl egentligen försöka sova nu men slutade precis prata med Samuel. Denna killen är någon jag verkligen ser upp till. Han är en sån otroligt kärleksfull och omtänksam person. Under den tiden jag har varit med honom så har jag fått lära mig en massa. Kommer inte på ett konkret exempel bara för det, men en massa allmänna saker som är bra att veta. Detta är en kille man kan lita på till 100%! Har inte bara hittat den underbara och charmiga pojkvännen utan har även hittat min allra bästa vän som finns där för en i alla lägen. Att bara sitta hemma och glo film och hångla!! haha, ja det är inget för mig. Ska det va, så ska det vara på riktigt! Jag dissar verkligen "strula-runt-med-alla-på-fester-grejen"  Ja, Samuel är en av mina största förebilder!
Detta hade jag på hjärtat ikväll. Godnatt!
/ C
I New York med den bästa!

ny vecka.

Helgen gick fort och nu är det vardag igen. Fick träffa min kära pojk. I fredags så nollade vi dom nya estetettorna och sen på kvällen så förfestade vi med dom. Tror det blev ganska så lyckat.  I lördags så kom Samuel till mig sen så i söndags så åkte vi till Jönköping tidigt på morgonen för att gå på gudtjänst. Eftermiddagen spenderade Samuel och jag inne i stan där vi åt och fikade gott. Väldigt mysigt! Nu ska jag plugga nutida konst. opepp!
/ C
De nya ettornas nollning.
Samuel i min byxdress som jag köpte för 10 kr på Gekås... Kul att den
kommer till användning ;)

Världens bästa.<3


NYC

Saknar värmen i Usa. Saknar atmosfären. Saknar att allt var så bra. Saknar våra gästfria släktingar. Saknar att må bra. Saknar....
Denna dag blir bara sämre och sämre. Ska snart unna mig en promenad i allafall.
/ C

this mess of my existence

Ännu en skoldag har passerat och jag är trött som bara den. Saker och ting är inte som det ska va riktigt så nu vill jag krypa under täcket och bara blunda. Drömma mig bort till bättre dagar.  
/ C 

The Devil Wears Prada – Louder Than Thunder


.....och då var det över

tiden går alldeles för fort. Senast jag skrev här var precis i början av sommaren och nu är det helt plötsligt över. Har hunnit med en massa saker. USA, två festivaler, jobb, Nyhem och en massa annat. Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder nån dag, men har inte lagt in några på datorn än. Så det får komma senare. I tisdags drog skolan igång igen. Nu är det inte långt kvar tills man går ut. Ett år kvar! tom mindre. Ne nu ska jag sätta mig och dricka mitt thé och kolla på tv.
/ C
trött_tjej

RSS 2.0