Studiedag.

Idag har vi varit lediga. Härligt men sjukt trist ändå. Har inte gjort mycket nytta för världen. Sen är jag på dåligt humör också, men det brukar jag vara nu för tiden. Denna måndagen skulle väl ha kunnat bli rolig men icke.
Jaja, nu ska jag sluta klaga och fortsätta skriva på ett skolarbete.
/ C

Ljuva helger.

God kväll! Denna helg har jag tillbringat på Fotö. Har verkligen längtat dit som bara den nu konstant i en månad, så i fredags åkte jag dit med tåg från Halmstad. Blev förvånad att tåget var i tid för en gång skull. Samuel och jag tog det lugnt hela kvällen och umgicks med hans föräldrar :) Mysigt värre! I lördags så var Samuel, Petter och jag inne i stan. Det blev en ny gitarr för Samuels del. Efter det så hängde vi lite på Fotö med Petter och Markus. Vi var ganska så rastlösa så vid si sådär 12 på natten drog vi in till stan för att fika.

Idag, söndag så har Samuel och jag gått en härlig promenad. En fantastisk dag och en helt underbar helg har det varit!
Nu är jag dock hemma i skogen igen men dagen avslutades med en härlig promenad med Emma.
Så nu ska jag sluta skriva.... Ni orkar väl ändå inte läsa allt ;) haha
Godnatt på er alla!  / C

Soligt ute. Lite vårkänsla får man allt när solen värmer så härligt.


Älskar denna kille så otroligt mycket.

Veckorna rusar förbi..

Nu är det helg igen. Tiden går så sjukt fort. I veckan har vi varit borta ifrån skolan i två dagar på grund av en liten turné med de olika ensamblarna. All energi har tagit slut efter dessa dagar, så idag var det lite skönt att vara tillbaka i skolan. Nu ska jag packa, gå ut med hunden, duscha och sen bär det av till Fotö :) Längtat såå mycket till att få komma dit igen, så det ska bli underbart! Ha en toppenhelg och ta hand om varandra.
/ C

Annettes ensamble. Gustav och John fattas dock på bilden.

helgen är över....

Det var ett bra tagsen jag skrev här men har inte orkat som vanligt. Helgen har varit mycket bra! I fredags kväll kom Samuel hit. I lördags åkte vi först till Bankeryd för att äta hos min storebror och hans familj. Sen drog Samuel och jag en sväng till Jönköping för att hälsa på Hanna och Johannes. Efter det så bar det av hem till Smålandsstenar igen för att hänga med tjejerna. Vi kollade på nån skräckfilm som var helt ok.
Idag har vi inte gjort mycket, kollat på handboll. Sen var jag ute på en promenad med Emma. Sjukt härligt

Ja nu får jag försöka peppa en ny vecka.  Hoppas ni alla få sova riktigt gott inatt.
/ C

Samuel & Mamma.

Här är Charlie och  stolta faster Clara.


söndag

Godmiddag! Det är söndag och det är grått ute. Söndagar alltså! De är inte allt för roliga. Man går och väntar hela dagen på att måndag ska komma igen och att en helt ny skolvecka drar igång. Borde börja plugga på naturkunskapen idag, men har ingen energi. Frågan är när jag ska få det bara?!
Har inte orkat gå upp från sängen trots att jag vaknade vid halv 11. Seg dag! 
/ C


l o v e .

5 månader med min fina idag. <3 Kan inte bli lyckligare än såhär! Är så tacksam.


Cellis.

Nu har skolan dragit igång som vanligt igen och jag är sjukt opepp. Nu ska man välja en massa kurser man ska läsa i trean och man blir ju förvirrad av allt sånt. Längtar galet mycket till helgen så jag får vila. Längtar ännu mer till Fotö, för alltid när jag kommer dit så känner jag en sorts frihet. Man är ganska långt hemifrån och få vara med den man älskar.
Nu ikväll har jag varit på cellgruppen. Det har varit lite tungt på något konstigt sätt. Har inte kunnat fokusera så mycket som jag vill. Kändes kämpigt att be. Det tog emot lite grann. Men det är då man bara ska förlita sig på Gud att han hjälper än. Så jag kämpar på. Hoppas att ni andra har haft en toppendag och att ni mår bra.
Detta blev inget vidare kul inlägg.....som vanligt. take care
/ C

Är förövrigt sjukt sugen på sommarn och att äta grillat.

underbara lov ta inte slut...

Goood Afton! Det var inte igår alltså. Två veckor sen jag skrev senast eller något. Men jag har gjort en massa annat kul så har inte haft tid att sätta mig ner o skriva. Kan berätta lite kortfattat vad som hänt de senaste veckorna i mitt liv, haha. Efter jul åkte jag ner till Laxvik och hade det allmänt mysigt. Sen så drog Samuel och jag till Fotö i en dag för att sedan dra upp till Västerås på UNITE11 med killarna där de skulle spela på nyårsafton. Fick fira nyår med min fina vilket var toppen! :) När väl Unite var slut så drog vi tillbaka till lilla Fotö igen där vi slappade, slappade och slappade med en viss Petter (Griffen) haha. Vi tog sedan bilen hem till Smålandsstenar där vi hunnit med cellgrupp, 18-års kalas, pulkaåkning, en massa slappande.. Jaa detta lovet har varit helt UNDERBART på alla sätt och vis. Önskar det kunde vara minst två veckor till bara!!!!
Hoppas iallafall att ni har haft ett minst lika underbart lov som jag har haft. Nu ska jag hoppa in i duschen och inte gå och lägga mig allt för sent....  / C

Fina pojkar de där..

Anton med sin istapp,

Miss Grace.

:)

Griffen, Anton och Samme :)

<3


Ser ganska trött ut men är verkligen så otroligt lycklig :) 
Denna bilden är tagen hemma hos mig.

Petter får avsluta detta inlägg. haha


RSS 2.0