vila. vila.

Vaknade tidigt imorse, mamma ringde och sa att de ska avliva vår älskade hund Sallie idag. Det är sjukt vad ett djur kan komma än så nära på livet. Försöker ta vara på den korta tiden med henne som jag har kvar. Blir fruktansvärt tomt. Är väldigt ledsen men hon mår inte bra så det är nog lika bra... Men usch så jobbigt det kan vara trots att det är ett husdjur. Nu ska jag försöka ta vara på tiden.  Vi hörs.

:(

sleepless

Kan inte sova. Det går bara inte. Känner ett obehag inom mig, en oro för allt som har med skolan o göra. Har ångest inför allt som har med det o göra. Mår rent ut sagt piss av det. Jag har ingen ork till något, ingen motivation, ingen som helst kämpaglöd. Det gör ont i kroppen. Leder värken, händer darrar, benen är ostabila, magen vrider sig i smärta.  .   Det är inte skolarbeterna i sig som är jobbigt utan att jag känner en sån press att jag måste prestera bra och då går allt åt pipsvängen.   Kanske är fjantig men kan inte sluta gråta över själva tanken över att allt kommer bli så jobbigt. Men nu ska jag försöka tänka på något annat för en liten stund iallafall.  Hoppas alla ni andra få sova gott inatt!


Some music.

Tänkte dela med mig av lite goa låtar här. Många av er kanske inte alls har samma musiksmak som mig ;) jaja, ni får väl plåga öronen lite då ;)


Jose Gonzalez – Down The Line

Iron & Wine – Boy With a Coin

Bon Iver & St. Vincent – Rosyln - Soundtrack Album Version

The Perishers – Trouble Sleeping

Sigur Rós – Gobbledigook

A Skylit Drive – Wires And The Concept Of Breathing

Oceana – The Family Disease

The Almost – No I Don't

Klagande (behövs inte läsas om ni inte vill höra på en opepp tjej)

Har förmågan att alltid känna mig ivägen för andra. Det spelar ingen roll vart jag än är, vilka personer som är omkring mig. Om det så är mina bästa vänner så kan jag känna mig ivägen. Tror lätt att jag är ivägen för alla. Vet inte om det bara är en dum tanke som nötat sig fast eller om det faktiskt är så. Ibland blir jag bara så trött på mig själv över hur mycket jag verkligen klagar på allt och alla. Hur illa jag kan bete mig. Detta har varit en riktig clara-klagar-och-är-tjurig-på-alla-dag! Jag har även tagit ut mitt jobbiga humör på en jag älskar. Skäääms Clara, skäms!!!! 
Ville bara skriva av mig lite....  
/elä[email protected]

The.

Det blev en härlig promenad med Lotta och inget plugg idag :/ Borde ha pluggat en massa idag. Sen blev det gott te med mamma. Och nu blir det lite choklad och tjöt i telefonen :)
Godnatt på er! kraam



Monday.

Nu är det måndag igen. Och snart är det loooov! åh vad jag längtar!! Vad har ni hittat på idag?! Jag har inte gjort något vettigt iallafall. Ska diska lite och gå en promenad.
Har inget mer att skriva. Tråkiga inlägg som vanligt ;) haha
Förresten så hörde jag en bra låt i helgen som ja tycker ni kan lyssna in :)
The Fray – You Found Me

Denna tjej är saknad :)

Och denna underbara plats, Israel!

försökte mig på....

att överaska min fina pojke i lördags men han anade att jag skulle "råka ha vägarna förbi göteborg" haha, och det hade jag! Åkte med kören Livslust till Göteborg, där Tesz, Ida och jag strosade omkring lite. Sen fick jag även möjlighet att umgås med min fina vän Rebecka som jag träffa alldeles för sällan. Så det var supermysigt att träffa henne. Vi snackade en massa strunt, haha :) Sen fick jag skjuts ut till Fotö med ett par andra goa tjejer :) Och stamplade in hos Samuel. Sjukt mysig kväll hade vi! :) Toppenhelg har jag haft! Nu peppar jag en rätt intensiv vecka i skolan. Så godnatt på er alla!  Glöm inte bort att Jesus älskar er allesammans :) hehe, kraaam

Är så otroligt kär i denna underbara kille.

Rebecka, den underbara. Har saknat henne så mycket.

A long time ago....

haha, nu var det ett väldigt bra tagsen jag skrev här, men har inte orkat ;) hehe. Denna kväll har varit kanonbra iallafall! Har varit på schlagerfiesta at Emma's place :) Riktigt roligt och mysigt. Alla tjejerna hade klätt ut sig till någon schlager-stjärna ;) Det blev supergod mat och en hel del singstar! Tummen upp för detta, trots att min hals värker som bara den nu. Nu ska jag sova. Ska upp tidigt imorgon. Ciaaao

Kan ni gissa vilka alla är?! ;)

Från inspelningen hos Dennis i torsdags.


Konsert och tjejkväll.

Denna dag har varit intensiv men väldigt trevlig. Har övat från klockan 1 i Gislaved för att sedan har konsert på kvällen. Fick sjunga solo på ett parti. Lite hemskt var det med tanke på att jag var väldigt nervös. Efter konserten drog jag hem till Nathalie. Där var det gött häng med bara en massa tjejer :P Trevlig kväll med andra ord!

En annan gång då vi sjöng.... JG 06 eller 07?!

Love.

Är helt galet kär i den bästa killen!!! <3
Ville bara säga det innan jag låter mina ögon falla ihop. Godnatt

det bästa är att jag kan vara mig själv till 110% när jag är med honom.

Gruvarbetare

God kväll! Nu ligger jag nerbäddad i min säng efter en lång dag. Har varit på gekås och är helt slut i hela kroppen nu. Man är så sjukt trött på fredagar. Annars har det vart en bra dag tycker jag. Samuel och jag har varit tillsammans i 2 månader idag. Saknar honom något oerhört mycket nu. Nu ska jag nog lyssna på lite fin musik och äta godis! kraam

Peppade tjejer en väldigt kall morgon.

En väldans radioaktiva ämnen fanns det där.
. haha

Coola brudar.

Mathilda var pepp.

Musik.

Idag i skolan var en tjej som hette Sofia Jannok med band där och sjöng. Riktigt bra måste jag säga!! Musiken var magisk, den fångade än på något vis. Hon sjöng på nordsamiska. Fränt alltså! Lyssna in henne :)

Sofia Jannok – New Years Eve - Oddajagiruohtta

Ögonen....

börja sakta men säkert falla ihop. Så seg som jag är just nu. Idag gick jag till halv 4 men hade ännu en lektion efter det. Matte, it is! haha, Nu förstår jag äntligen pq-formen :) Är ganska seg nu men ska snart ner till samhället och fixa fika till cellgruppen idag. Det blir säkert mysigt som vanligt!   Usch så tråkig jag är!!!!!! hejdåååå

Lukas, vår goe norrländska ungdomsledare :)


eländig tjej......

är vad jag är precis nu. Har varit sur sen jag vaknade. Fick stressa upp och springa för att hinna med bussen. Alltså en mindre bra start på dagen! Sen har jag tjurat över alla skolgrejer jag måste fixa, som jag aldrig få gjort. Som jag inte har energi till att göra. Har tagit ut min bitterhet på alla mina vänner omkring mig idag. Har knappt pratat med dom, likaså med familjen och pojkvännen. Just nu känner jag mig som den mest besvärligaste kompisen, dottern och flickvännen.  Ursäkta mig för ett riktigt surt inlägg.. Men är arg, stressad, frustrerad och saknar en pojk alldeles för mycket just nu.
Tackochhej!

såhär är jag idag.

Måndag igen..

Japp, då var det måndag igen och jag är riktigt trött som vanligt.. Har haft världens bästa helg med min underbara Samuel. Det har varit såå otroligt mysigt. Nu vill jag ut till Fotö alltså! Det var alldeles för länge sen man var där!
Förövrigt så har dagen varit bra. Det har inte hänt nåt särskilt.....som vanligt. Jaja! Nu ska jag äta lite choklad. Ciao

Brutala brudarna. haha

sömn....

behöver jag nu. Är sjukt trött. Tänkte skriva lite om cellgruppen vi hade idag hos Lukas men jag är verkligen alldeles för trött just nu. Det var i vilket fall väldigt bra! Fick ut mycket av det som vi samtalade om :) Temat eller samtalsämnet för kvällen var "Vårat personliga andaksliv" Mycket intressant. Man fick mycket uppmuntran och allt kändes så galet bra! Denna kväll avslutades med ett underbart samtal med Samuel :) Nu ska jag soova. Vi hörs! Ta hand om er :)


Tänk att vi får vara Guds barn.
Han har stora planer för var och en av oss.
Han älskar oss.


I'm Glad!

Bra dag! Mår bra! Jag älskar en kille mycket! <3 Jaa livet flyter på. Nu ska jag räkna matte med Lotta och Amanda. Hörs sen! Ciaaaaao

En härlig höstdag!


Inget att skriva om...

Sova, sova, sova...... Helgen har gått fort och jag längtar tills nästa helg för då kommer förmodligen den bästa killen hit! I helgen har jag hunnit med lite plugg, födelsedagsfirande, häng hos Amanda, kyrkan. Jaa nu peppar jag inför en ny vecka.  Godnatt!

Havskräftor som jag inte vågar att äta. haha

Firade min underbara bror.


Höst.

Nu är verkligen hösten här. Löven faller och det är grått och kallt ute. Ibland älskar jag hösten och ibland hatar jag den. Vill ha sommar igen. Längtar tillbaka då man kunde sitta ute en varm och härlig sommarkväll utan att frysa. Denna kväll har jag umgåtts med familjen och sedan hängt med mina vänner hos Amanda. Spelade sällskapsspel. Mysigt! Nu är jag trött och saknar en person alldeles för mycket. Godnatt på er!
sorry för ett tråkigt inlägg....som vanligt.

Sommar. ljuva sommar.

RSS 2.0